Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Graupera recapta 30.000 euros en una setmana per pagar la campanya electoral
  • CA

Barcelona és Capital, la candidatura de Jordi Graupera sorgida de les Primàries sobiranistes, ha recaptat 30.000 euros en una setmana per finançar la cursa electoral. El filòsof i articulista va engegar divendres passat una campanya de micromecenatge, que ja ha assolit el seu objectiu inicial i que preveu arribar als 50.000 euros en els propers dies. Segons un comunicat del partit, “el 93% de les donacions han provingut directament de la crida que candidats i voluntaris han fet a les xarxes socials”. 

La candidatura rebutja “ser deutora ni de bancs ni d’altres poders fàctics” i demana als simpatitzants que s’impliquin econòmicament per aconseguir representació a l’Ajuntament de Barcelona a les eleccions del 26 de maig. Els interessats també poden participar en l’elaboració del programa electoral a través d’esmenes i propostes, un procés que encara és obert. 

A banda, Graupera ha criticat que l’alcaldessa Ada Colau declinés participar al debat de l’Ateneu Barcelonès però en canvi coprotagonitzi un cara a cara amb Manuel Valls al programa Salvados de La Sexta. Per això, la candidatura –que no sol ser convidada als debats perquè no té actualment representació al consistori– ha proposat a la resta d’alcaldables un debat alternatiu diumenge a la mateixa hora que s’emet el programa i moderat pels periodistes Joan Maria Pou i Marina F. Torné.
 

Més notícies
Les taules obertes de la candidatura Barcelona és capital, encapçalada per Jordi Graupera, avui / S.B.
Jordi Graupera: “Si l’alternativa és que Valls governi, farem alcalde qui sigui”
Notícia: Jordi Graupera: “Si l’alternativa és que Valls governi, farem alcalde qui sigui”
Comparteix
Uns 200 voluntaris de la candidatura Barcelona És Capital han debatut aquest matí el programa electoral de la formació
L'alcaldable Jordi Graupera / Jordi Play
Els taxistes declaren “enemic públic” Jordi Graupera
Notícia: Els taxistes declaren “enemic públic” Jordi Graupera
Comparteix
L'associació majoritària del taxi critica l'alcaldable per defensar les VTC

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa