Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els taxistes declaren “enemic públic” Jordi Graupera
  • CA

El candidat a l’alcaldia Jordi Graupera és el nou “enemic del taxi” a Barcelona. Així l’han qualificat des de l’associació majoritària del sector, Élite Taxi, després que l’alcaldable es reunís ahir amb treballadors de Vector Ronda i apostés en una publicació a Instagram per “trencar el monopoli” del taxi i “obrir el mercat”. Més tard, el portaveu d’Élite i cara visible del sector, Alberto Tito Álvarez, ha endurit la crítica a Graupera, a qui ha titllat d'”enemic públic” del taxi. 

Álvarez ha criticat en una piulada que Graupera ha estat “molt de temps fora de Catalunya” i que el model de negoci de les VTC fa “molt de mal” al país. A més, el convidava a seure amb els taxistes en una reunió.

La resposta del candidat a alcalde ha arribat en una altra piulada, en què ha acceptat reunir-se amb els taxistes “avui mateix”. “Us podeu estalviar els crits”, els ha avisat. “No em plego a pressions”, ha sentenciat.

Els taxistes d’Élite han entrat en campanya electoral i demanaran el vot per als partits que defensin els serveis públics, tal com va avançar aquest diari. L’associació oferirà cartells en què s’explicita el suport dels taxistes a les formacions que treballen per als serveis socials, i afirmen que fins ara milers de taxistes els han col·locat a les portes dels cotxes. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa