Girauta s’afegeix a les bromes amb el pessebre de Colau

L'expolític de C's ha publicat una versió d'un muntatge fotogràfic que s'utilitza recurrentment a les xarxes per fer befa d'ell

L’expolític de Ciutadans Juan Carlos Girauta ha estat l’últim a sumar-se a les bromes que circulen a les xarxes al voltant de la polèmica anual amb el pessebre de la plaça Sant Jaume. En aquesta ocasió, a més, Girauta ha aprofitat per tirar d’ironia i incloure’s en la befa. Ho ha fet a través d’un muntatge fotogràfic que ha compartit en què se’l veu sol, amb posat seriós, al costat del muntatge de Nadal. La imatge és una referència a un altra fotografia viral que s’ha utilitzat de manera recurrent per burxar l’exdirigent de C’s.

En la imatge original, Juan Carlos Girauta havia estat retratat sol, envoltat de cadires buides, a un acte on ell va asistir. La referència s’havia utilitzat especialment a Twitter com a befa per indicar soledat o abandonament. Últimament, un dels moments en què es va utilitzar més va ser quan, a partir dels resultats de les eleccions estatals del 10N, Girauta va perdre el seu escó. 

 

La broma visual de l’expolític de Ciutadans arriba en un moment en què, de nou, mentre l’oposició es tira a sobre de Colau, molts opten per tirar d’humor –ja sigui per criticar-la o defensar-la–. De fet, fins i tot la formació Barcelona en Comú ha fet servir la ironia per respondre les provocacions del secretari general de Vox, Javier Ortega-Smith: “Què li sembla si vostè fa de caganer? Creu que milloraria? A nosaltres ens encantaria!”. 

Més informació

Comentaris

    rosa 30/11/2019 2:03 pm
    Pobre Girauta,ara a posar a parir als independentistas a totes les tv. que paguin .quina pena de politics mediocres

Nou comentari