Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Girauta s’afegeix a les bromes amb el pessebre de Colau
  • CA

L’expolític de Ciutadans Juan Carlos Girauta ha estat l’últim a sumar-se a les bromes que circulen a les xarxes al voltant de la polèmica anual amb el pessebre de la plaça Sant Jaume. En aquesta ocasió, a més, Girauta ha aprofitat per tirar d’ironia i incloure’s en la befa. Ho ha fet a través d’un muntatge fotogràfic que ha compartit en què se’l veu sol, amb posat seriós, al costat del muntatge de Nadal. La imatge és una referència a un altra fotografia viral que s’ha utilitzat de manera recurrent per burxar l’exdirigent de C’s.

En la imatge original, Juan Carlos Girauta havia estat retratat sol, envoltat de cadires buides, a un acte on ell va asistir. La referència s’havia utilitzat especialment a Twitter com a befa per indicar soledat o abandonament. Últimament, un dels moments en què es va utilitzar més va ser quan, a partir dels resultats de les eleccions estatals del 10N, Girauta va perdre el seu escó. 

 

La broma visual de l’expolític de Ciutadans arriba en un moment en què, de nou, mentre l’oposició es tira a sobre de Colau, molts opten per tirar d’humor –ja sigui per criticar-la o defensar-la–. De fet, fins i tot la formació Barcelona en Comú ha fet servir la ironia per respondre les provocacions del secretari general de Vox, Javier Ortega-Smith: “Què li sembla si vostè fa de caganer? Creu que milloraria? A nosaltres ens encantaria!”. 

Més notícies
Bou troba que el pessebre de Sant Jaume sembla “un traster” i ERC defensa que sigui “artístic”
Notícia: Bou troba que el pessebre de Sant Jaume sembla “un traster” i ERC defensa que sigui “artístic”
Comparteix
El regidor del PP creu que Colau vol defugir "el sentit religiós" del Nadal i el republicà Jordi Coronas prefereix que l'art sigui "revolucionari"
BComú suggereix a Ortega Smith (Vox) que faci de caganer del pessebre de Barcelona
Notícia: BComú suggereix a Ortega Smith (Vox) que faci de caganer del pessebre de Barcelona
Comparteix
"Què li sembla si vostè fa de caganer? Creu que milloraria? A nosaltres ens encantaria!", li han suggerit en una piulada

Comentaris

  1. Icona del comentari de: rosa a novembre 30, 2019 | 14:03
    rosa novembre 30, 2019 | 14:03
    Pobre Girauta,ara a posar a parir als independentistas a totes les tv. que paguin .quina pena de politics mediocres

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa