Altra dues de les entitats que constaven com a adherides a Barcelona és imparable s’han desmarcat del col·lectiu crític amb Ada Colau. La Federació Catalana de Vela ha comunicat aquest dimecres que no guarda cap vincle amb la plataforma, a poc més de 24 hores de la manifestació que l’organització de recent creació ha convocat a la plaça de Sant Jaume contra la gestió de l’alcaldessa. A més, l’Associació de Veïns de Ciutat Meridiana també ha negat que signés el manifest de Barcelona és imparable, tot i que sí que figurava en la web de l’entitat sorgida fa poques setmanes. Tots dos pronunciaments marcant-hi distàncies s’han conegut després de destapar-se un suposat vincle entre el moviment i Junts.

A través d’un comunicat, la Federació Catalana de Vela assegura que “en cap moment” va ser consultada per si volia unir-se a Barcelona és imparable, que diu que palesa un “innegable contingut polític”. En canvi, la plataforma ha desmentit avui cap vincle amb cap formació política i ha titllat de “falsedats” les revelacions que l’han associat amb Junts per Catalunya.

Un dels promotors de la plataforma de detractors de la gestió del govern de comuns i PSC és Gerard Esteva, president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i considerat pròxim a Junts. Esteva ha desmentit que el moviment sigui l’embrió d’una possible candidatura per disputar l’alcaldia en les municipals de 2023.

La Federació Catalana de Vela remarca que la UFEC va ser una de les promotores de Barcelona és imparable i ve a dir que que va ser incorporada a la llista d’entitats que li donen suport per ser-ne membre. “No podem compartir una decisió que no ha estat resultat d’un consens de les Federacions associades a la UFEC i, en conseqüència, no ens sentim representats”, deixa clar. Dies enrere, el Gimnàs Social Sant Pau i l’Eix Maragall també es van desmarcar de Barcelona és imparable després d’aparèixer al web del moviment, constituït a primers d’octubre, quan els partits comencen a carburar la maquinària electoral per a 2023.

Més notícies
El portaveu de Barcelona és imparable, Gerard Esteva / Mariona Puig (ACN)

Enrenou sobre el possible vincle entre Junts i la plataforma antiColau

Notícia: Enrenou sobre el possible vincle entre Junts i la plataforma antiColau
Comparteix
Barcelona és Imparable nega ser un satèl·lit polític després de descobrir-se que el seu correu es vinculava a un de Junts
Notícia: Enrenou sobre el possible vincle entre Junts i la plataforma antiColau - Mobile
Elsa Artadi, en la seva recent conferència per presentar-se com a aspirant a alcaldable de Junts

Artadi veu Junts “lluny” d’aprovar els pressupostos de Colau

Notícia: Artadi veu Junts “lluny” d’aprovar els pressupostos de Colau
Comparteix
La líder de Junts marca distàncies amb ERC i sosté que les superilles no han fet reduir la contaminació
Notícia: Artadi veu Junts “lluny” d’aprovar els pressupostos de Colau - Mobile

Comentaris

 1. Icona del comentari de: MHP a octubre 20, 2021 | 20:09
  MHP octubre 20, 2021 | 20:09
  Hahahah la plataforma contraria a Colau es diu Juntsxlapasta. Se os ve el plumero, babaus.
 2. Icona del comentari de: Ricard a octubre 20, 2021 | 20:53
  Ricard octubre 20, 2021 | 20:53
  S'ha de quedar bé amb els que manen, oi?
 3. Icona del comentari de: Tripartit no, gràcies a octubre 20, 2021 | 20:59
  Tripartit no, gràcies octubre 20, 2021 | 20:59
  Tant se me'n fot qui estigui al darrera de la Plataforma anti-Colau: si es presenta a les eleccions municipals té el meu vot assegurat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa