Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Maragall critica la “política espectacle” de les batudes policials

Ernest Maragall ha criticat el govern municipal per refugiar-se en la “política espectacle” de grans operatius policials contra manters i de batudes d’un dia al metro. En una entrevista a RAC1, ha reclamat una “justícia més àgil, propera i capaç” per fer front a l’augment de la criminalitat a la ciutat. “A l’alcaldessa Colau l’hem escoltat parlar d’excuses i fugides d’estudi“, ha recordat. “Queixar-se de tot i tothom és la pitjor forma d’entomar el problema de seguretat”.

El líder d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona considera que els comuns s’han deixat arraconar i que el PSC domina el “missatge, el to i l’acció” del govern municipal. “Un exemple: a l’acte amb Foment del Treball hi havia quatre regidors… tots socialistes”, ha dit. El tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, es va reunir aquest dilluns amb la patronal per traslladar-los un missatge de tranquil·litat i conèixer de primera les seves propostes per millorar la seguretat a Barcelona.

La principal crítica de Maragall és que en les últimes dècades Barcelona s’ha convertit en una ciutat “global”, però en canvi és gestionada igual que fa 50 anys. “És un error”. A més, ha lamentat que el govern municipal no hagi posat sobre la taula “una estratègia de ciutat” i hagi anat sempre a remolc dels esdeveniments. “En 30 anys el model de seguretat no ha canviat i la ciutat ha canviat molt”.

Més notícies

Foment reclama fer judicis ràpids per reduir la criminalitat a Barcelona

Notícia: Foment reclama fer judicis ràpids per reduir la criminalitat a Barcelona
Comparteix
La patronal rebutja parlar de crisi d'inseguretat, però demana mesures més contundents per frenar l'augment dels furts i els robatoris amb violència
Notícia: Foment reclama fer judicis ràpids per reduir la criminalitat a Barcelona - Mobile

Collboni es compromet a fer un “front comú” amb Foment en temes econòmics i de seguretat

Notícia: Collboni es compromet a fer un “front comú” amb Foment en temes econòmics i de seguretat
Comparteix
El tinent d’alcaldia socialista aposta per “generar un clima de confiança” amb la patronal per treballar plegats
Notícia: Collboni es compromet a fer un “front comú” amb Foment en temes econòmics i de seguretat - Mobile

Comentaris

  1. Icona del comentari de: adolf a setembre 03, 2019 | 18:42
    adolf setembre 03, 2019 | 18:42
    Al final l'esquerra sempre justificant la delinqüència ja que aquesta es culpa de la societat, de les desigualtats socials, de la pobresa... conclusió,acceptar el xantatge dels delinqüents i facilitar-lis vivenda,bon treball,ajudes de tot tipus, i qui paga això.Em volen dir que el marroquí que avui arriba il.legalment i avui mateix roba es culpa de les desigualtats socials ?
  2. Icona del comentari de: magrab a setembre 03, 2019 | 23:47
    magrab setembre 03, 2019 | 23:47
    Una vegada més ERC només un tap en l'ajuntament. Sempre negatiu, mai positiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa