Collboni es compromet a fer un “front comú” amb Foment en temes econòmics i de seguretat

L’Ajuntament de Barcelona i Foment del Treball han acordat aquest dilluns fer “front comú” en matèria de seguretat, turisme, comerç i promoció econòmica. Segons informa el consistori, s’han compromès amb Foment “a treballar-hi plegats, amb més agents cívics, econòmics i socials davant la resta d’administracions”. 

Així ho ha explicat el primer tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, després de reunir-se amb membres de Foment del Treball i participar a la junta de l’entitat empresarial. Collboni ha assistit a la trobada acompanyat del tinent d’alcaldia de Prevenció i Seguretat, Albert Batlle, i la regidora de Comerç, Mercats, Règim Intern i Hisenda, Montserrat Ballarín.

Clima de confiança

“Cal treballar per a generar un clima de confiança i col·laboració entre tots els agents implicats com ha estat possible en aquestes darreres setmanes amb els diferents operatius que s’han vist a la ciutat”, ha remarcat Collboni.

Tant Ajuntament com Foment del Treball han abordat les perspectives de futur de la ciutat de Barcelona i han coincidit en la necessitat de reforçar la col·laboració públic-privada a l’hora d’afrontar reptes com el turisme. De fet, el govern municipal convocarà aquest mes una cimera amb diferents agents econòmics per fer balanç de l’activitat turística durant l’estiu.

Nou comentari

Més notícies

Collboni, convençut que Barcelona superarà la crisi d’inseguretat en menys d’un any

El tinent d'alcaldia socialista nega que s'estigui barrejant top manta i inseguretat i defensa que el bipartit és "un pacte de ferro"

Buch i Batlle es reuneixen per reclamar un canvi al Codi Penal mentre Colau critica el conseller

Interior rebutja contestar: "Els ciutadans esperen que solucionem problemes i no que ens barallem"