ERC veu més “desconfiança” que “fortalesa” en el govern Colau-Collboni

Jordi Coronas critica que l'executiu ha nascut amb un "defecte de fàbrica" per la diferència en la defensa dels presos

El regidor d’ERC Jordi Coronas ha considerat que, “més que fortalesa”, el que veuen els republicans en el nou govern municipal és “desconfiança”. Així ho ha manifestat després d’afirmar que l’executiu ha nascut amb un “defecte de fàbrica”, ja que socialistes i comuns tenen, segons ha dit, postures diferents respecte a la “defensa dels drets i llibertats”.

Aquest ha estat un punt destacat de la presentació del pacte, en què s’ha subratllat que el nou govern és fort i que s’han creat “mecanismes” perquè cada partit pugui expressar la visió respecte al judici del Procés. Davant una sentència condemnatòria als presos polítics, el posicionament del PSC seria molt més intransigent que el dels comuns, que es mostren partidaris de l’alliberament dels presos.

A més, Coronas ha criticat que el govern “sembla fet a mida del PSC”. També ha lamentat que “per primera vegada” l’Ajuntament no tindrà un posicionament “clar” sobre la defensa dels drets i llibertats”, ja que tant Xavier Trias com Colau es van mostrar favorables a la seva salvaguarda. 

Més informació

Nou comentari