Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
ERC garanteix el suport als comptes de Colau al marge del que passi al Govern
  • CA

El regidor d’ERC Jordi Coronas ha assegurat que garantirà el suport als Pressupostos de l’Ajuntament de Barcelona, que es votaran en el ple municipal d’aquest divendres, al marge del que succeeixi en la Generalitat després de la compareixença del president Quim Torra: “en cap cas posarà en risc cap votació”.

En roda de premsa aquest dimecres, el regidor republicà ha sostingut que no vincularan al Govern una decisió que ja han pres, i ha afegit que es mantenen ferms en les seves conviccions: “ens devem a l’Ajuntament de Barcelona”.

Corones ha explicat les iniciatives que presentaran en el pròxim ple, entre les quals es troba la creació d’un servei d’assistència legal per als afectats dels pisos turístics “amb l’objectiu de protegir a totes les persones que sofreixen les conseqüències d’activitats turístiques il·legals”. En aquesta mateixa proposició, reclamaran que es garanteixi i es reforci el servei de vigilància i control perquè no sofreixi cap discontinuïtat, i la posada en marxa d’una campanya publicitària internacional per a conscienciar als turistes de les conseqüències negatives que poden experimentar si es lloga un pis turístic il·legal.

També presentaran un prec perquè s’insti al Govern central a anul·lar la sentència del Consell de Guerra que va condemnar a mort a l’expresident Lluís Companys, una declaració institucional per a il·legalitzar la Fundació Francisco Franco, i una pregunta per a conèixer el balanç del Pla de Xoc en el districte de Ciutat Vella.

Més notícies
Cs troba “una mala notícia” el pacte pels pressupostos que ultima Colau amb ERC
Notícia: Cs troba “una mala notícia” el pacte pels pressupostos que ultima Colau amb ERC
Comparteix
La presidenta del grup municipal, Luz Guilarte, considera que s'han prioritzat els interessos partidistes
Collboni, en una imatge recent / Europa Press
Collboni troba que el principi d’acord per als pressupostos amb ERC és un “un pas molt important”
Notícia: Collboni troba que el principi d’acord per als pressupostos amb ERC és un “un pas molt important”
Comparteix
El primer tinent d'alcaldia aplaudeix l'anunci fet per Colau i Maragall després d'una reunió sense el soci socialista del govern municipal

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa