Colau vol cobrir la ronda Litoral per fer habitatge assequible

L’alcaldessa proposa 10 "llocs estratègics" on fer “créixer" la ciutat i millorar l’accés a l’habitatge

La candidata de BComú a la reelecció com a alcaldessa, Ada Colau, ha proposat aquest divendres cobrir alguns trams de la ronda Litoral per fer habitatge assequible. Colau ha plantejat 10 “lloc estratègics” on la ciutat podria construir més habitatge assequible, que seria prioritàriament públic. 

Es tracta de la zona de la Fira de Montjuïc, Penitents, Zona Universitària, Vall d’Hebron, el Poble Sec, el Besòs, al voltant de la Ronda de Dalt i la plataforma del zoo marí, a banda de la Sagrera i la Marina. En el cas de la ronda Litoral, Colau ha apuntat que es tractaria d’una “triple conquesta” perquè es cobriria la ronda, s’aconseguiria més habitatge assequible i permetria recuperar la llera perquè visqués de cara al riu Besòs.

Única garantia contra la dreta

Colau també s’ha erigit com la “garantia” perquè cap partit de dreta “arribi al govern de Barcelona”. “Optimista” després de les darreres enquestes, Colau ha reivindicat que només amb BComú hi haurà un govern progressista estable a la ciutat i ha considerat que és “trist” que el candidat del PSC, Jaume Collboni, i el d’ERC, Ernest Maragall, vulguin pactar “amb la dreta”, en referència la plataforma liderada per Manuel Valls i a JxCat. 

“És incomprensible que dues forces d’esquerres estiguin d’acord que el missatge ha de ser fer-nos fora a nosaltres”, ha criticat. Amb tot, Colau s’ha mostrat “convençuda” que tornarà a guanyar les eleccions i que ho farà encara amb més suports que en els darrers comicis.

Més informació

Comentaris

    Joan Nada 10/05/2019 11:19 pm
    Qui no voldria viure a sobre d'una autopista.

Nou comentari