Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El think tank del PSC fitxa Rabell i Mayol
  • CA

Nous moviments dins la biosfera de l’esquerra institucional catalana. L’exdiputat i president del grup parlamentari de Catalunya Sí Que Es Pot, Lluís Rabell, i l’exregidora a l’Ajuntament de Barcelona per ICV-EUiA, Imma Mayol, són els flamants fitxatges del think tank del PSC, la Fundació Rafael Campalans, per tal de preparar la precampanya electoral de les municipals del mes de maig. 

La mateixa Fundació ha anunciat la convocatòria d’un col·loqui titulat “Barcelona, ciutat d’esquerres” en què participaran Mayol i Rabell, juntament amb Jaume Collboni, alcaldable socialista a la capital catalana. El col·loqui serà dijous al vespre a la seu de l’entitat i estarà moderat per la directora de la Fundació, Esther Niubó.

L’anunci sorprèn en plena precampanya municipal, en especial a Barcelona on les fronteres ideològiques dels partits es freguen i moviments com aquest donen pistes de les estratègies postelectorals de cada partit. Rabell va ser el cap de llista de la franquícia dels comuns al Parlament –tot i que Ada Colau no va participar en la campanya– a les eleccions de setembre de 2015, batejades de plebiscitàries. Després d’haver presidit la FAVB, entitat que manté un fràgil equilibri en el seu posicionament nacional, el pas de Rabell per la política parlamentària ha destacat per l’oposició frontal a l’estratègia independentista que portaven a terme JxSí i la CUP. 

Més notícies
Un grup de taxistes ataquen cotxes VTC i dos periodistes a la Ronda Litoral
Notícia: Un grup de taxistes ataquen cotxes VTC i dos periodistes a la Ronda Litoral
Comparteix
Han donat cops als vehicles i punxat rodes | En un hi viatjaven un home i una dona d'uns 50 anys | Han intentat prendre la càmera a dos periodistes de Telemadrid
Detenen els presumptes assassins d’Eduard Colmena, l’home mort a trets a Baró de Viver
Notícia: Detenen els presumptes assassins d’Eduard Colmena, l’home mort a trets a Baró de Viver
Comparteix
Els detinguts són Pedro Muñoz, conegut per les seves constants baralles amb la víctima, i la seva dona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa