Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Síndic investiga el sistema de radars de Barcelona per una multa “inversemblant”
  • CA

El Síndic de Greuges ha obert una investigació d’ofici sobre les garanties de procediment sancionador i el sistema de revisió en les multes per excés de velocitat que detecten els radars, arran d’una “multa inversemblant” a una persona que suposadament conduïa a 298 quilòmetres per hora.

La persona afectada conduïa cap al treball i el radar va detectar el vehicle presumptament a aquesta velocitat en un tram limitat a 60 quilòmetres per hora, se li va multar amb 600 euros i va al·legar que el seu cotxe no podia superar els 221 quilòmetres per hora però els dos recursos van ser desestimats, segons ha explicat el Síndic en un comunicat aquest dimarts.

Finalment el consistori ha revisat el cas i ha detectat que el radar va tenir “un problema puntual amb el GPS, just quan passava el cotxe afectat”. El Síndic ha obert aquesta actuació d’ofici per “contrastar els fets, l’origen dels errors que s’han produït”, quantes persones estan implicades i l’abast de l’error.

També ha demanat a l’Ajuntament de Barcelona “conèixer quins seran els protocols que s’instauraran per reparar l’error per poder-los avaluar”

Comentaris

  1. Icona del comentari de: amb comu no podem a maig 27, 2021 | 09:03
    amb comu no podem maig 27, 2021 | 09:03
    una altra de la frau kolau, ai l'augment de sou

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa