L’Ajuntament rectifica després del soroll mediàtic i anul·la una sanció surrealista

El govern municipal diu ara que es tracta d'un "clar error", tot i que l'afectada ja ha pagat 600 euros i ha perdut sis punts del carnet

Finalment, el sentit comú s’ha imposat. Després de l’enrenou mediàtic generat pel cas d’una dona a qui l’Ajuntament de Barcelona va multar per circular a 298 km/h per la ronda de Dalt, el govern municipal ha fet marxa enrere i està treballant per solucionar-ho. Anteriorment, la veïna d’Horta ja havia recorregut la sanció a l’administració, però l’Ajuntament havia desestimat el recurs emparant-se en què tenia proves gràfiques i que el radar estava homologat. Sense atendre a la lògica de la situació, i a un cotxe que ni tan sols té la capacitat de circular a aquella velocitat, se la van treure de sobre i la dona va acabar pagant. Ha estat la crida als mitjans de comunicació el que ha acabat desencallant la situació d’aquesta dona, que avui ha vist com la Guàrdia Urbana anunciava a Twitter que “es tracta d’un cla error” i que ja “s’està corregint per anul·lar la sanció”.

El cas el va destapar Rac1 i relatava les diferents sorpreses que s’havia endut la conductora des que li va arribar la multa referent a un trajecte que va fer el 28 d’abril de 2020, com feia cada dia, per anar a treballar a la seva farmàcia de Sant Cugat. El tram on un radar va fotografiar-la té un topall de 60 quilòmetres per hora. Tanmateix, assegurava que ella circulava a gairebé 300 km/h, tot i que el seu Audi Q2 només és capaç d’arriba als 218 km/h. Tot i no tenir cap sentit, en trobar-se el rebuig de l’Ajuntament davant el recurs, la conductora va pagar els 600 euros de multa i va perdre sis punts del carnet. Només li quedava la via judicial, i la família ja havia anunciat que estava disposada a arribar-hi. Un dia després de fer arribar el cas als mitjans, però, podria ser que ja no fos necessari.

Comentaris

  Ton 23/05/2021 9:15 am
  Colau, t'hauria de caure la cara de vergonya, però com no en tens, ni saps que vol dir, ha estat necessari tot aquest moviment mediàtic.
  Joan Carles 23/05/2021 1:03 am
  Estem en mans d'un govern municipal de mediocres, prepotens i titafredes. Així va aquesta ciutat.
  Pepe 22/05/2021 11:32 pm
  Quantes persones hauran multat per passar-se del 60km sense ser veritat? Quants milions d'euros hauran robat?
  David 22/05/2021 10:52 pm
  El que han de fer és ser més raonables amb les multes i els radars. Davant veritables barbaritats (recordem també el cas de la multa al vehicle que anava sobre una grua) s'enroquen i et diuen que res de res, que el radar funciona perfectament i tal i qual i que pringuis.
  La prepotència de la G.U. BCN... 22/05/2021 8:07 pm
  ...ZASCA!!! EN TO LOS MORROS!!!
  Ada la Loca, española vulgar 22/05/2021 6:54 pm
  Colau y sus señoritas pijas cada dia fent el ridicul. Son incultes, son vulgars, son pijas.ricas. Comuna las MAMAS CHICHAS de vergonya. Pobre Barcelona amb la VULGAR ADA LA LOCA

Nou comentari