Multen una dona de 73 anys per anar a 278 per hora per la ronda

L’Ajuntament ha desestimat el seu recurs malgrat que el seu cotxe no pot córrer tant

Una dona de 73 anys ha estat multada per circular a 278 km/h per la ronda de Dalt. Evidentment es tracta d’una error del sistema de radars, però, segons ha avançat RAC1, l’Ajuntament de Barcelona ha desestimat el recurs que va presentar la conductora, veïna d’Horta. La sanció se li va imposar el 28 d’abril del 2020, en ple confinament, per gairebé multiplicar per cinc el límit de velocitat del tram, que és de 60 km/h.

La dona ha explicat que no corre mai quan condueix i, a més, tampoc podria arribar a la velocitat a la qual suposadament la van enxampar, ja que el seu cotxe, un Audi Q2, no pot circular a més de 212 km/h, segons la fitxa tècnica del vehicle. Com que l’Ajuntament ha rebutjat el recurs, la conductora ha pagat els 600 euros multa i ha perdut sis punts del carnet.

Tot i això, el seu fill, que s’ha fet càrrec de tots els tràmits, ja ha anunciat que aniran als tribunals per recórrer la multa. Segons expliquen, l’escrit de l’Ajuntament assegura que el radar que la va enxampar funcionava correctament i que tenen proves fotogràfiques de la infracció, per la qual cosa no detecten cap error en la multa.

Comentaris

  Ramon 21/05/2021 2:03 pm
  Em sembla impossible agafar una velocitat així a les Rondes. Voleu dir que no ho heu escrit a l'inrevés? En lloc d'una dona de 73 anys que anava a 278 per hora, deuria ser una dona de 278 anys que hi anava a 73. 278 anys comptats com en l'Antic Testament, ja s'entén.
  Fanga. 21/05/2021 3:25 pm
  Doncs no se, trobo molt estrany que es pugui posar un cotxe a aquesta velocitat en un lloc com la ronda amb un tràfic tan dens com hi ha.
  Llam de rellam 22/05/2021 12:17 am
  Recordeu la sanció al vehicle que era transportat damunt d'una grua també per la Ronda? El radar llavors tampoc no es va equivocar i, qui hauria d'haver verificat la foto abans de posar-la en circulació tampoc. En resum, es tracta de recaudar i estrènyer el cinturó al contribuent al màxim com si no hi hagués un demà, no sigui que encara pugui aixecar-se i clar, llavors, aprovaran una altra taxa o impost per respirar.

Nou comentari