El PP manté els seus dos regidors a Barcelona en el recompte definitiu de vots

La batalla per cada vot nul i incidència de les actes s'inclina a favor dels populars | Els resultats definitius es donaran a conèixer divendres

El Partit Popular manté els dos regidors a l’Ajuntament de Barcelona que va obtenir a les eleccions municipals de diumenge, segons ha avançat Betevé i han confirmat diverses fonts al TOT Barcelona. Aquest dimecres els partits lluitaven, vot a vot, cada incidència a les actes electorals davant dels funcionaris judicials que fan d’àrbitre. Tot i que el recompte definitiu dels vots no es confirmarà en públic fins divendres, per donar temps a la presentació d’al·legacions, la batalla pels vots nuls i paperetes ambivalents ara mateix l’hauria guanyat el PP.

La nit electoral el PP tenia assignats el 5,01% dels sufragis, just 450 vots per sobre del llindar mínim del 5% per entrar al consistori. Això faria que no s’haguessin de redistribuir els seus escons i, per tant, l’Ajuntament queda tal com es va dibuixar diumenge passat. 

Queda encara per veure si el PSC o Esquerra Republicana, els dos partits amb més possibilitats d’obtenir un regidor més, impugnaran el resultat.

Més informació

Nou comentari