El CDR convoca una “Urquinaona” per l’aniversari de la sentència

Amb el lema "Sentenciem-los", organitza una concentració el 14 d'octubre

El dimecres 14 d’octubre farà un any de la sentència del Procés que va condemnar a gairebé 100 anys de presó els líders independentistes. La decisió del Tribunal Suprem va provocar una setmana llarga de protestes arreu del país però especialment a Barcelona. De fet, quatre dies després de la sentència, es va produir una de les manifestacions més vistoses i irades de tota la setmana. Va ser la protesta d’Urquinaona on milers de persones es van enfrontar durant hores a les unitats antiavalots de la Policia Nacional i dels Mossos.

Ara el CDR vol commemorar el primer aniversari d’aquella protesta que s’ha convertit en una icona de l’independentisme. Per això, el CDR del Barcelonès ha convocat una manifestació a les vuit del vespre de dimecres a Urquinaona. El cartell convocant és la imatge d’un manifestant amb una estelada i un rerefons de foc.

Aquesta és la darrera convocatòria del CDR, que les últimes setmanes on s’ha mostrat força actiu. Aquesta plataforma també va fer la crida a la protesta nocturna de l’11 de setembre, la del tercer aniversari del Primer d’Octubre o una de les manifestacions de rebuig a la visita del rei espanyol del passat divendres a Barcelona que va acabar amb pintures de colors.

Comentaris

  sro284 10/10/2020 10:48 am
  Perfecto, di que si!! Reventar todo! La economía va viento en popa a toda vela y la imagen de Barcelona como Bagdad todos los días, seguro que llama a los inversores y turistas. Banda de descerebrados
  el verdugo del Cid 10/10/2020 6:40 pm
  Aquest cop, nois, porteu pintura vermella: aquest missatge segur que l'entenen bé tots aquests que ens volen submisos, tots aquells que volen fer creure que no els hi podem treure el "control del territori", aquells que creuen que no estem disposats a tot, aquells que creuen que ens poden robar el que es nostre sense que ens hi tornem amb tots els mitjans possibles. Ho entendran entre corredisses i cagarrines, com l'any passat , però aquest any tenim com a defensa addicional l'us indiscriminat i obligatori de mascaretes.
  Sugiero que cojan sus esteladitas y se las metan por el culete 10/10/2020 10:20 pm
  Luego, que aprieten durante ocho segundos y a gozar.

Nou comentari