Els CDR llancen pintura de colors al cordó policial

Han canviat el lloc de concentració per les fortes mesures de seguretat

Els CDR han llançat pintura de colors contra la línia policial que custodia la visita de Felip VI a Barcelona. Unes 500 persones s’han concentrat a l’Estació de França, on els espera un fort dispositiu policial que evitarà que els manifestants es puguin acostar a Felip VI. Els CDR han hagut de canviar el seu punt de trobada per l’ampli dispositiu dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Nacional i s’han trobat a Arc de Triomf per després baixar cap a l’estació ferroviària on el rei espanyol ha entregat els premis de la Barcelona New Economy Week.  

Els CDR, que portaven pancartes amb el lema “Sentenciem-los”, i criden consignes com “Fora el Borbo” o “1-O, ni oblit ni perdó”, s’han trobat a l’Estació de França amb la resta de manifestants convocats per entitats i partits per rebre al monarca. Els concentrats han resseguit el cordó policial fins arribar a Pla de Palau, on han llançat pols de colors als agents dels Mossos que custodiaven les tanques.

Comentaris

    el verdugo del Cid 09/10/2020 12:35 pm
    he de reconèixer el vostre sentit d'ironia en donar els colors de l'arc de san Martí a uns sodomites llepaculs dels colons merdepaÑistaÑols
    Gecko 09/10/2020 3:58 pm
    No son les coloraines de l'Ajuntament ?

Nou comentari