El 75% dels votants de BComú no volen el suport de Valls

Una enquesta d’El Nacional revela que el gruix de simpatitzants dels comuns no acceptaria revalidar l’alcaldia gràcies als vots de l’ex primer ministre francès

Cada vegada queden menys dies per al ple d’investidura del pròxim 15 de juny i les posicions dels partits no s’han mogut gaire. El mateix dia que Ernest Maragall ha ofert a Ada Colau una alcaldia bicèfala i el PSC ha deixat la porta oberta a seguir negociant amb els comuns, El Nacional ha publicat una enquesta que revela que el 75,8% dels votants de BComú no volen el suport de la plataforma de Manuel Valls per arribar a l’alcaldia.

Tot i que l’opció que voldria Colau és un tripartit amb ERC i PSC, ara mateix només hi ha dues opcions viables: un tàndem Maragall-Colau, que sumaria 20 regidors i necessitaria de JxCat per ser investit; o un binomi Colau-Collboni (18 regidors), que en aquest cas requeriria els vots de Valls i el seu equip. El rebuig al pacte amb Valls és alt entre les dones (79,7%), que entre els homes (71,5%).

Més informació

Comentaris

    Colau sembla que s'oblida que està Catalunya i vol triar pà per avui i gana per demà.... 06/06/2019 9:48 am
    Si el 75,8 dels votants de Comuns, no volen un pacte amb Valls-C,s, Colau no es tindria de passar aquests votant per l'entrecuix, per moltes pressions que tingui dels de el 155, o es morta políticament, només caldrà esperar 4 anys més, si no abans.
    jbm 10/06/2019 9:36 pm
    El pacte ERC Comuns no necessita cap vot de Juntsxcat per reeixir: basta que Juntsxcat no voti a favor de na Colau i el pacte ERC+Comuns ja ha guanyat.

Nou comentari