Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Reunions paral·leles de Generalitat i Estat sobre seguretat a Barcelona

Barcelona acollirà aquest dijous dues reunions paral·leles sobre seguretat i justícia. A la mateixa hora –les 11.00 del matí– la Generalitat i el ministeri de Justícia han decidit convocar dues sessions de treball a l’Eixample per tractar la inseguretat a Barcelona. La del Govern, organitzada pel departament d’Interior, reuneix a les administracions i la societat civil per posar en marxa el pla estratègic Barcelona Ciutat Segura.

El conseller d’Interior, Miquel Buch, presidirà una trobada on hi haurà quatre departaments més de la Generalitat –Empresa i Coneixement; Treball, Afers Socials i Famílies; Territori i Sostenibilitat; i Justícia–, l’Ajuntament, la Diputació i entitats de diversa procedència com la FAVB, la Cambra de Comerç, el FC Barcelona o nombroses associacions de comerciants.

La delegació del govern espanyol a Barcelona no hi serà perquè a la mateixa hora es trobarà amb representants del ministeri de Justícia i diversos càrrecs judicials per analitzar la situació processal a la ciutat, ja que l’augment de la inseguretat ha provocat moltes demandes de reformar el Codi Penal o celebrar més judicis ràpids. El tinent d’Alcaldia de Seguretat de l’Ajuntament, Albert Batlle, estarà present a la reunió, així com representants de la Generalitat, l’Audiència Provincial de Barcelona i de la Fiscalia.

Més notícies

Foment reclama fer judicis ràpids per reduir la criminalitat a Barcelona

Notícia: Foment reclama fer judicis ràpids per reduir la criminalitat a Barcelona
Comparteix
La patronal rebutja parlar de crisi d'inseguretat, però demana mesures més contundents per frenar l'augment dels furts i els robatoris amb violència
Notícia: Foment reclama fer judicis ràpids per reduir la criminalitat a Barcelona - Mobile

La fiscal en cap de Barcelona reclama una reforma legislativa per perseguir els lladres reincidents

Notícia: La fiscal en cap de Barcelona reclama una reforma legislativa per perseguir els lladres reincidents
Comparteix
Concepción Talón admet que divendres no va assistir a la Junta Local de Seguretat perquè hi ha un llaç groc penjat a la façana de l'Ajuntament
Notícia: La fiscal en cap de Barcelona reclama una reforma legislativa per perseguir els lladres reincidents - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa