Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Ja hi ha data per al comiat de Josep Bou com a regidor
  • CA

Després de mesos sabent que el feu final com a regidor estava escrit, s’ha confirmat que el president del grup municipal del PPC a l’Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, s’acomiadarà en el ple d’aquest mes de març, que se celebrarà el dia 31. Tal com ha recordat Bou en un vídeo que ha compartit a les xarxes socials, en els darrers quatre anys ha pogut gaudir d’una de les seves vocacions. Ara, però, és moment d’acomiadar-se. “Ha arribat el moment de parar, fer una petita pausa i fer un pas al costat”, ha assegurat Bou, qui ara es dedicarà a obligacions empresarials.

El regidor va anunciar el passat mes de juliol que no es tornaria a presentar com a candidat del PPC, i el passat mes de setembre va dir que no descartava presentar-se com a cap de llista d’un altre partit. No passarà durant les eleccions del pròxim 28 de maig, però sí que podria passar més endavant. En el vídeo que ha publicat a les xarxes socials ha afirmat que, més endavant, podria tornar a l’associacionisme o a la política. “Ens trobarem a faltar”, ha dit. Tal com se sap des de fa setmanes, el candidat popular a les pròximes eleccions és Daniel Sirera.

“Una Barcelona lliure”

Tanmateix, Bou ha parlat del model de ciutat en la qual li agradaria viure. Concretament, ha defensat “a capa i espasa una Barcelona lliure, una ciutat que respecti la legalitat i els seus símbols, una Barcelona que mantingui les seves institucions neutrals, allunyant-la del fanatisme i de la confrontació”. En aquest sentit, ha insistit que defensar aquesta posició “no ha sigut fàcil a vegades”. “Però qui resisteix guanya, i tornaria a resistir com ho vaig fer”, ha assegurat. Per part seva, el PP ha informat en un comunicat que al ple d’abril no hi ha proposicions de grup, i que al maig ja no hi haurà activitat institucional.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa