Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Bou no descarta presentar-se a l’alcaldia de Barcelona amb un altre partit
  • CA

El líder del grup municipal del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, no descarta tornar-se a presentar a l’alcaldia amb una altra formació. Així ho ha confirmat aquest dissabte al matí en declaracions als mitjans de comunicació, on ha lamentat que els populars continuïn sense tenir un candidat de cara a les pròximes eleccions municipals.

“Alguna cosa s’ha fet malament”, ha assegurat Bou sobre aquesta manca de candidats per rellevar-lo com a cap de llista del PP a la capital catalana. L’encara líder dels populars confia que el partit tingui “la fortuna” de trobar una persona “capaç de fer una bona oposició” i s’ha mostrat orgullós de la feina feta al capdavant del grup municipal.

En l’atenció als mitjans de comunicació, Bou també ha recordat que és la seva última Mercè com a regidor del PP, després que ell mateix anunciés el passat juliol la seva intenció de no repetir com a candidat dels populars, però no ha tancat la porta a presentar-se com a cap de llista d’un altre partit. Amb tot, Bou ha insistit que per ara tornarà “al lloc on ha estat sempre, que és el món de l’empresa”, i ha assegurat que de moment no ha rebut cap proposta al respecte d’altres formacions.

Sobre la seva sortida del PP, el líder del grup municipal ha assegurat que es tracta d’una decisió “pensada” i consensuada amb tota la formació. “”No m’han volgut, no he sigut benvingut, havia de marxar. No seré una pedra en el camí”, ha conclòs Bou.

Crítiques a Colau pel pregó

Per la seva banda, el grup municipal de Junts per Catalunya ha carregat durament contra l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, pel contingut del pregó de la Mercè d’aquest 2022. També en declaracions als mitjans de comunicació aquest dissabte al matí, la presidenta de la formació al consistori, Neus Munté, ha acusat la batllessa de voler “buscar la confrontació” amb la seva petició de regularitzar immediatament les persones sense papers.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Observador a setembre 24, 2022 | 17:56
    Observador setembre 24, 2022 | 17:56
    Una altra demostració de la fermesa d'idees dels polítics. De TOTS.
    • Icona del comentari de: Observar : Guaitar amb atenció a setembre 24, 2022 | 20:12
      Observar : Guaitar amb atenció setembre 24, 2022 | 20:12
      Quin comentari més poca-solta. Bou és un polític ultra espanyol, era militant del partit d'extrema dreta espanyol Fuerza Nueva, ara ha estat regidor pel PP un partit espanyol fundat l'any 1976 per 7 ex-ministres de Franco. Intentar comparar aquest individu amb tot el col·lectiu de polítics, diu molt poc de tu i és un insult a tota la societat. Com en tots els col·lectius en la política a tot el món, no solament a casa nostra, hi ha de tot. A més a més ignorar que els "polítics" surten de la nostra societat i creure's que son uns "apareguts" d'un altre planeta és de curt de gambals. Noi, no sabem ben bé que "observes" tu. Desperta't.
    • Icona del comentari de: I n d e p e n d è n c i a a setembre 24, 2022 | 20:43
      I n d e p e n d è n c i a setembre 24, 2022 | 20:43
      Quins pebrots intentar qualificar Bou de polític i aprofitar l'avinentesa, com qui no vol la cosa, per a escriure la rucada que té la mateixa "fermesa" de tot el col·lectiu de polítics... En realitat ens està insultant a tots, l'observador dels nassos, hauria de saber que qualsevol persona, qualsevol de nosaltres, que és presenti a unes eleccions si és elegit esdevé "polític". Potser l'observador és un nostàlgic del 1939 / 1975 la malaurada època quan hi havia un partit únic espanyol "legal" ? Quin món més bèstia ! Un homenatge i un agraïment a tots els polítics demòcrates que han fet i fan bé la seva feina i als que han patit repressió, i fins i tot hi han deixat la pell, durant la nostra fotuda història sota sobirania espanyola.
    • Icona del comentari de: Ricard a setembre 24, 2022 | 20:47
      Ricard setembre 24, 2022 | 20:47
      Malfieu-vos immediatament de paios que us intenten fer colar o vendre que tots els polítics son iguals. I a sobre iguals... a Bou (?!) Pobres desgraciats, vull dir tots dos.
  2. Icona del comentari de: X2 a setembre 24, 2022 | 18:14
    X2 setembre 24, 2022 | 18:14
    Au, marxa
  3. Icona del comentari de: Pere Gallerí a setembre 24, 2022 | 20:23
    Pere Gallerí setembre 24, 2022 | 20:23
    El "polític" renegat, el dels setze "cognoms" i dels estirabots xovinistes espanyols. Com diuen més amunt el seu currículum entre altres perles inclou la pertinença a FN i a la legió espanyola... No té cap "ideologia" que no sigui la paranoia de la fal·làcia de la "unidad" d'Espanya i "l'espanyolitat" excloent més carca i ultra. A sobre és nascut a Vic com el seu col·lega Anglada... la qüestió és com és pot arribar a ésser tant renegat i botiflerot com aquest parell de personatges de Vic. Reminiscències descolorides i arnades vivents del carlisme ultra conservador i ultra espanyol ?
  4. Icona del comentari de: Gavanenc a setembre 24, 2022 | 20:31
    Gavanenc setembre 24, 2022 | 20:31
    Un paio ultra botifler que és propietari d'una cadena de forns, una vegada vaig llegir que pel 12 d'octubre, la diada nacional de la seva Espanya, havia "creat" una mena de pastís representant la bandera d'Espanya... i es lamentava dolgut que ningú els hi comprava. No cal afegir-hi res més. Ara bé, el més lamentable de tot és que tingui votants.
  5. Icona del comentari de: La Guineu sense Carasseta a setembre 25, 2022 | 00:33
    La Guineu sense Carasseta setembre 25, 2022 | 00:33
    més qu´un altre partit deuria ser amb un altra ramaderia.
  6. Icona del comentari de: miquel a setembre 25, 2022 | 09:39
    miquel setembre 25, 2022 | 09:39
    Em recorda aquella frase del genial Grouxo Marx que deia: ·aquests són els meus principis, però si no li agraden en tinc d'altres". Aquests de dretes tots són de l'escola Toni Cantó.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa