L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha aprofitat la introducció del pregó de la Mercè per fer una petició a tots els veïns i veïnes de la ciutat: “Dins de les desigualtats que es donen a la nostra ciutat, la que provoca la llei d’estrangeria és especialment sagnant. Persones que tenen por d’agafar el metro i d’anar a comprar per si els demanen els papers. En aquest sentit, donem ple suport a la iniciativa de recollida de signatures per una ILP, Regularización ya, perquè aquests veïns i veïnes puguin viure en situació d’igualtat”.

L’alcaldessa ha fet aquesta petició als ciutadans i ciutadanes, tot recordant-los que els impulsors de la ILP recolliran signatures durant les festes de la Mercè en els punts més cèntrics de la ciutat.

Colau ha fet aquesta petició davant de totes les autoritats polítiques que han assistit al pregó, entre els quals, el president de la Generalitat, Pere Aragonès, el consellers d’Educació, el conseller de Salut i la consellera de Cultura, els ministres de Cultura i Esports i el d’Universitats, i tots els regidors del consistori, a més de l’exalcalde Xavier Trias, entre altres.

Petició reiterada

De fet, no és la primera vegada que l’alcaldessa de Barcelona fa una petició per tal de regularitzar la situació de molts ciutadans que es troben desemparats. L’alcaldessa de Barcelona,El 20202, coincidint amb el Dia Mundial de les Persones Refugiades, també va demanar “regularitzar ja” les persones immigrants i les que demanen asil que ja viuen a l’Estat “perquè puguin treballar i refer les seves vides”.

“Les vides de les persones migrants i refugiades importen. És necessari salvar la vida de qui es llança al mar per desesperació i és necessari regularitzar ja perquè les persones que ja viuen amb nosaltres puguin treballar i refer les seves vides”, va dir l’alcaldessa en un missatge a les xarxes socials.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: En fi a setembre 23, 2022 | 20:47
  En fi setembre 23, 2022 | 20:47
  De fet la primera que es va auto regular, va ser ella mateixa. Acceptant els vots gratuïts d'un feixista, continuava com a okupa de l'alcaldia
 2. Icona del comentari de: Angelblau a setembre 23, 2022 | 21:24
  Angelblau setembre 23, 2022 | 21:24
  La Colau es un FRAU
 3. Icona del comentari de: Ricard a setembre 23, 2022 | 21:36
  Ricard setembre 23, 2022 | 21:36
  Colau està molt més preocupada per l'immigrant que està preparant el viatge a Catalunya que pel català que ha hagut de marxar per l'agressió castellana. Suposo que deu voler un canvi absolut del cos demogràfic de Catalunya: enviar els catalans a fora i omplir Catalunya d'immigrants nous. Potser se li haurà de canviar el nom a la contrada. És una opció. Ara bé, s'ha de dir que és un model únic al món. Tot són gustos.
 4. Icona del comentari de: Anònim a setembre 23, 2022 | 21:44
  Anònim setembre 23, 2022 | 21:44
  I que els fiqui tots a casa seva
 5. Icona del comentari de: Manel BCN a setembre 24, 2022 | 02:14
  Manel BCN setembre 24, 2022 | 02:14
  I...qui els manté??..els moritos i musulmans ja copen els sistemes públics de salut, ja no dóna per a més...
 6. Icona del comentari de: Serafí Bandarra i Grataconys a setembre 24, 2022 | 10:07
  Serafí Bandarra i Grataconys setembre 24, 2022 | 10:07
  Perquè no demanes mes sanitat, ja que com mes serem menys asistencia tindrem.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa