Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cs demanarà la compareixença de Batlle per la inseguretat
  • CA

La presidenta del grup de Cs a l’Ajuntament de la ciutat comtal, Llum Guilarte, ha dit que l’alcaldessa ha convertit Barcelona en el lloc ideal “per als que volen delinquir”, i ha anunciat la petició de compareixença del tinent d’alcalde de seguretat, Albert Batlle, perquè considera que el govern municipal “no té un pla a mitjà o a llarg termini per acabar amb la inseguretat”. 

També ha avançat que el grup municipal ha desenvolupat “un pla de seguretat integral ple de mesures innovadores i consensuades amb entitats veïnals i representants de la policia” que només necessitaria “la voluntat política de Colau per poder-se aplicar”. 

Per contra, ha lamentat que l’alcaldessa “doni suport als que fomenten la turismofòbia i hagi permès la lliure interpretació de les ordenances de civisme”. “En comptes de treballar per Barcelona, Colau s’ha dedicat 4 anys a impregnar el seu sectarisme per tota la ciutat”, ha apuntat. 

Reforma del Codi Penal

La portaveu de Ciutadans al Parlament de Catalunya i al Senat, Lorena Roldán, ha demanat una reforma del Codi Penal que inclogui la multireincidència dels furts, una Llei contra la ocupació il·legal d’habitatges i l’increment de les plantilles dels cossos policials. Ho ha dit en un acte sobre la seguretat al Raval amb format de míting, on també ha denunciat la inacció de totes les administracions davant aquesta qüestió que “està degradant la imatge de Barcelona”. 

Roldán ha denunciat que l’acaldessa de Barcelona, Ada Colau, “mira a un altre costat i té una actitud passiva negant el problema” mentre el govern de la Generalitat i el govern espanyol “tampoc fan absolutament res”. A Barcelona treballaran amb un “Pla integral de seguretat” per “donar la feina feta” a l’alcaldessa.

Més notícies
Maragall critica la “política espectacle” de les batudes policials
Notícia: Maragall critica la “política espectacle” de les batudes policials
Comparteix
El líder municipal d’ERC reclama una “justícia més àgil, propera i capaç” per fer front a l’augment de la criminalitat
Colau assegura que Batlle “no era conscient” d’haver parlat de “crisi de seguretat”
Notícia: Colau assegura que Batlle “no era conscient” d’haver parlat de “crisi de seguretat”
Comparteix
L'alcaldessa n'ha parlat amb el tinent d'alcaldia i intenta treure ferro a la frase | Acusa Buch de deixadesa intencionada

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Guaita-que-fan-ara a setembre 03, 2019 | 20:06
    Guaita-que-fan-ara setembre 03, 2019 | 20:06
    Mentre els elements d'aquest partit vagin pels carrers de Catalunya hi haurà inseguretat ciutadana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa