Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Collboni veu un revulsiu en els Jocs d’Hivern de 2030 i diu que “el món no ens mira”
  • CA

El primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona i líder del PSC a la ciutat, Jaume Colloni, ha celebrat aquest dijous la presentació de la candidatura dels Jocs Olímpics d’Hivern 2030 després que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, hagi adreçat una carta al president del COE expressant la intenció d’optar a ser seu olímpica. Collboni ha assegurat que el Govern té el suport del grup socialista a l’Ajuntament de Barcelona i ha afirmat que és una oportunitats per als Pirineus catalans i aragonesos. “Durant alguns anys hem estat sentint que el món ens mira. El món no ens mira; el món gira i no ens espera”, ha apuntat en un col·loqui al Círculo Ecuestre amb el president d’Aena, Maurici Lucena.

Collboni ha fet una crida a “sortir i a buscar oportunitats”, com les dels Jocs Olímpics d’Hivern o la mateixa ampliació de l’aeroport del Prat, actualment en debat. “Hem de jugar aquesta oportunitat i que no ens passi com a l’aeroport del Prat”, ha insistit.

El president del grup socialista a Barcelona ha traslladat a Aragonès el suport de la seva formació. “Celebrem amb un punt d’orgull nostàlgic”, ha comentat Collboni, que ha recordat que la proposta va néixer de l’exalcalde Jordi Hereu. “Es una magnífica notícia que celebrem. Espero que la ciutat de Barcelona estigui al lloc que li correspon com a capital de Catalunya i com a marca internacional referenciada a l’olimpisme”, ha afegit Collboni.

Més notícies
Colau i Collboni durant la presentació del nou equip de govern / ACN
L’oposició s’acarnissa amb el govern municipal pel “fracàs” del baròmetre
Notícia: L’oposició s’acarnissa amb el govern municipal pel “fracàs” del baròmetre
Comparteix
Els partits valoren l’enquesta semestral com el final d’un cicle polític a Barcelona
El primer tinent d'alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni / Europa Press
Illa confirma Collboni com a candidat a les municipals del 2023
Notícia: Illa confirma Collboni com a candidat a les municipals del 2023
Comparteix
El líder de l’oposició al Parlament creu que el PSC recuperarà l’alcaldia a les pròximes eleccions

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa