Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Illa confirma Collboni com a candidat a les municipals del 2023
  • CA

El dirigent del PSC i líder de l’oposició al Parlament, Salvador Illa, ha confirmat que Jaume Collboni serà el candidat dels socialistes a les pròximes eleccions municipals, que se celebraran el 2023. En una entrevista a RAC1, Illa ha reafirmat que el primer tinent d’alcaldia serà el candidat a les municipals i s’ha mostrat convençut que serà el “futur alcalde” de la capital catalana.

D’aquesta manera, Illa ha tancat la porta als rumors anònims difosos els darrers mesos sobre una possible candidatura alternativa a Collboni, encapçalada pel propi Illa i amb catalanistes moderats com Santi Vila. El dirigent socialista manté la seva aposta per ser el cap de l’oposició al Parlament i guanyar visibilitat de cara a unes futures eleccions catalanes.

Illa ha lloat el paper de Collboni al govern de coalició amb els comuns i ha considerat que “genera estabilitat a la ciutat”, una qualitat que, en la seva opinió, “no es valora prou”. Actualment BComú, amb 10 regidors, i el PSC, amb 8, comparteixen el govern de Barcelona, però els socialistes esperen que després de les eleccions del 2023 els papers s’inverteixin i sigui Collboni qui es faci amb l’alcaldia.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ecs a juliol 13, 2021 | 13:09
    Ecs juliol 13, 2021 | 13:09
    Tenim memòria, Collboni fou el "negociador" amb l'inefable botifler Manuel Valls.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa