Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Collboni referma la coalició amb Colau per posar fre a l’independentisme
  • CA

El primer tinent d’alcalde de Barcelona i líder de el grup municipal del PSC, Jaume Collboni, ha exalçat aquest dimarts la coalició amb els comuns perquè creu que ha permès que l’agenda de Govern municipal “sigui l’agenda de la gent i no la d’un projecte divisiu i de ruptura que representa el projecte independentista”. En un acte amb motiu de l’equador de mandat municipal, Collboni s’ha fet acompanyar pel líder parlamentari de PSC, Salvador Illa, i tots els regidors socialistes de l’executiu local.

Collboni ha defensat les coalicions i els pactes entre partits i, en concret, ha considerat que la coalició amb els comuns a la ciutat ha permès construir “un projecte que té ànima, que lidera, modera” i avança. Ha assegurat que aquests dos primers anys de mandat ha estat una “missió complerta” perquè han aconseguit el que es van marcar en la campanya electoral del 26-M: que Barcelona estigui en progrés i no pendent del procés independentista i que torni la ciutat, segons en les seves paraules. El tinent d’alcalde ha tornat a assegurar que està preparat per ser el candidat a les pròximes eleccions de 2023 i per ser alcalde.

Envoltat pels regidors socialistes

El tinent d’alcalde de Seguretat, Albert Batlle, ha defensat que els cossos de seguretat “han jugat un paper de primer nivell” durant aquests dos anys i ha defensat que els reptes en matèria de seguretat s’han afrontat amb professionalitat i entusiasme. Per la seva banda, la regidora de Comerç, Mercats, Règim Intern i Hisenda, Montserrat Ballarín, ha destacat que hagin hagut pressupostos i recursos per atendre els problemes derivats de la crisi.

La regidora de Mobilitat, Rosa Alarcón, ha atribuït al PSC el “canvi de rumb” en matèria de mobilitat i s’ha congratulat de posar en el centre els vianants i el transport públic. El regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé, ha celebrat la “aliança enorme” entre la indústria creativa i el sector del turisme, i confia en els fons europeus per acabar d’assolir els reptes previstos, com la digitalització del turisme, desmassificar el centre de la ciutat i crear atractius culturals, esportius i científics per diversificar els interessos de la ciutat.

Més notícies
Ernest Maragall, en la conferència al MUHBA / Marc Puig / ERC
Ernest Maragall: “Barcelona ha perdut el nord i l’ha de retrobar”
Notícia: Ernest Maragall: “Barcelona ha perdut el nord i l’ha de retrobar”
Comparteix
El president del grup d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona fixa l’estratègia del partit de cara a les eleccions del 2023 amb l’objectiu de consolidar el tomb republicà
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, al Saló de Cent de l'Ajuntament / ACN
L’alcaldessa avala els indults però avisa que “no està tot resolt”
Notícia: L’alcaldessa avala els indults però avisa que “no està tot resolt”
Comparteix
Colau demana valentia per dialogar i trobar solucions "que hauran de ser votades"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa