Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Collboni reclama una “proposta clara en seguretat” per “barrar el pas” a l’extrema dreta
  • CA

El president del PSC Barcelona, Jaume Collboni, ha reclamat aquest migdia a Ada Colau un pacte de ciutat per reforçar la il·luminació de la ciutat, donar més suport al sector comercial de Barcelona, garantir la seguretat i fomentar la campanya de Nadal d’enguany. L’extinent d’alcalde ha criticat la “inacció en matèria de prevenció i convivència” i la “manca d’interlocució amb els sectors comercials” de l’alcaldessa. “Cal tenir una proposta de seguretat clara des de l’esquerra, perquè el clima d’inseguretat que ha provocat el fracàs de Colau només obre la porta al populisme i l’extrema dreta, a qui cal barrar el pas”, ha afegit Collboni. També s’ha referit a les queixes dels comerços per la falta d’enllumenat a alguns sectors de la ciutat com la Diagonal. 

[r:1]

Ha avançat que el PSC presentarà una proposició a la propera Comissió de Presidència, Drets de Ciutadania, Participació, Seguretat i Prevenció per garantir la seguretat dels ciutadans i dels espais comercials durant la campanya de Nadal. A més, a la Comissió d’Economia i Hisenda demanaran la creació d’una taula de treball per abordar, amb el “teixit associatiu”, la promoció de la campanya nadalenca de l’any que ve. “Està en joc el futur econòmic de Barcelona”, ha sentenciat.

Més notícies
Els comerciants de la Diagonal es planten i no hi haurà llums de Nadal
Notícia: Els comerciants de la Diagonal es planten i no hi haurà llums de Nadal
Comparteix
L’associació Diagonal Barcelona denuncia que el proveïdor del servei ha fet fallida i vol obrir un debat de ciutat sobre l’enllumenat nadalenc
Les grans empreses no contribueixen a l’enllumenat de Nadal, segons Barcelona Comerç
Notícia: Les grans empreses no contribueixen a l’enllumenat de Nadal, segons Barcelona Comerç
Comparteix
La fundació ha titllat l'actitud de les entitats d'"ilegítima" i "insolidària"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa