Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Collboni diu que no hauria estat “realista” posposar el MWC
  • CA

El primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, ha afirmat que “no seria realista haver posposat el MWC”. Ho ha dit en una entrevista a El Periódico on Collboni ha explicat que la GSMA va contemplar “tots els escenaris” abans de la cancel·lació: “Un esdeveniment d’aquesta magnitud, en un lloc com Barcelona i datat en febrer, està molt fixat a nivell global en totes les companyies i no era realista canviar-ho d’un mes a un altre”. Collboni ha dit que l’epidèmia del coronavirus i com evolucionés “no es podia planificar”.

Després d’una setmana on s’han confirmat els pitjors pronòstics, Collboni ha lamentat que l’edició d’enguany tenia “per primera vegada” un grup operatiu amb l’objectiu d'”afrontar qualsevol imprevist que s’havia donat en anteriors edicions, com les vagues o el tema polític”.

“Hi ha hagut un factor de mala sort”

“Estem convençuts que si s’hagués celebrat aquesta setmana no hi hauria hagut cancel·lació”, ha respost Collboni preguntat per la no cancel·lació de la ISE, la fira audiovisual celebrada a Amsterdam. “L’alarma global del coronavirus s’ha produït en el moment clau, hi ha hagut un factor de mala sort”. Tanmateix, el primer tinent d’alcaldia ha explicat que la suspensió ha vingut per “una situació de cert pànic irracional i no fonamentat que fa que les empreses comencin a caure en un efecte dominó”. Collboni ha dit que el factor “bàsic” ha estat l’epidèmia, “però a ningú se li escapa que hi ha una tensió entre grans companyies americanes i asiàtiques.”

El tinent d’alcaldia s’ha mostrat optimista per l’edició del 2021 i ha dit que entre la GSMA i les administracions i hi ha “una aliança de debò”: “Estem a les dures i a les madures”. Per Collboni, la reacció de certs sectors de l’emprenedoria barcelonina després de saber-se la cancel·lació del congrés ha estat “un exemple de reacció positiva”. “Poques lamentacions i moltes idees per al futur”, ha conclòs.

 

Més notícies
El Gremi d’Hotels critica “l’alarma infundada” pel coronavirus que ha fet caure el MWC
Notícia: El Gremi d’Hotels critica “l’alarma infundada” pel coronavirus que ha fet caure el MWC
Comparteix
L'associació reconeix que hi ha hagut cancel·lacions però encara no té una xifra definitiva
El coronavirus no aconsegueix cancel·lar la ISE, la fira audiovisual més gran del món
Notícia: El coronavirus no aconsegueix cancel·lar la ISE, la fira audiovisual més gran del món
Comparteix
Moltes empreses que han cancel·lat la seva assisència al MWC, com Sony o Intel, sí que han assistit a la ISE

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa