Collboni defensa Carmena i també creu que “no hi ha presos polítics”

El primet tinent d’alcaldia se suma a Colau i assegura que l’exalcaldessa farà el pregó per la seva trajectòria com a defensora dels drets dels treballadors

El primer tinent d’alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, ha sortit en defensa de Manuela Carmena i ha assegurat que ell també creu que “no hi ha presos polítics”. El líder socialista, com ja va fer Ada Colau, ha assegurat que l’exalcaldessa de Madrid ha estat escollida per al pregó de la Mercè d’aquest any per “la seva trajectòria de lluita pels drets laborals dels treballadors i per haver defensat el diàleg entre Madrid i Barcelona”.

La CUP havia exigit el canvi de pregonera per les declaracions de Carmena sobre els presos polítics, però el govern municipal ha tancat files. Colau ha reivindicat de nou aquest dijous Carmena com a pregonera de les festes de la Mercè pel seu “vincle” amb Barcelona, per la defensa del “diàleg” i perquè amb elles com a alcaldesses les dues ciutats han estat “més a prop que mai”. “Si no poden dialogar amb Carmena, amb qui creuen que podran dialogar?”, ha preguntat Colau als partits independentistes que “qüestionen” Carmena com a pregonera pel fet de negar l’existència de presos polítics a l’Estat.

Més informació

Nou comentari