Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau: “Espero que ningú utilitzi políticament Pasqual Maragall”

L’alcaldessa de Barcelona i candidata dels Comuns, Ada Colau, ha fet una crida aquest divendres a no utilitzar la figura de Pasqual Maragall per treure rèdit polític de cara a les eleccions del 28M. En una compareixença des dels jardins de Ca l’Aranyó del districte de Sant Martí, la líder de Barcelona en Comú ha negat que s’hagi posicionat mai com l’hereva del maragallisme i ha emplaçat la resta de formacions a mantenir el “respecte” que requereix l’exbatlle i expresident de la Generalitat.

“No he reivindicat mai l’herència de Pasqual Maragall, només he lloat la seva figura. Crec que en la situació en la qual es troba mereix un cert respecte i que ningú intenti utilitzar-lo políticament”, ha assegurat, en referència a les declaracions que aquests darrers dies han fet altres candidats com Jaume Collboni o Ernest Maragall. Colau ha evitat pronunciar-se sobre quina seria la seva postura en un possible escenari on el líder socialista fos el guanyador a les urnes, però ha tornat a demanar el vot progressista per a la seva candidatura i també ha convidat els indecisos a donar-li “un vot de confiança” coincidint amb el darrer dia de campanya electoral.

Una decisió entre dos models

“Les darreres enquestes ens animen a ser optimistes. Malauradament, Collboni no només ha obert la porta a pactar amb Junts, sinó que ha fet un gir a la dreta que l’ha portat a assumir les tesis de Trias. Hi ha un risc real d’aquest pacte de govern, no és una hipòtesi”, ha insistit la candidata de BComú. En aquest sentit, la batllessa ha assenyalat que cada vot que vagi a les urnes servirà “directament o indirectament” per triar entre dos possibles models de govern per a la capital catalana. Per això, Colau ha demanat als votants que li facin confiança per poder seguir impulsant un model “de futur i de transformació” que busca una ciutat “més verda, més justa i més feminista” que doni resposta “als reptes del segle XXI”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: El millor per Barcelona, és que deixis la política a maig 26, 2023 | 14:58
    El millor per Barcelona, és que deixis la política maig 26, 2023 | 14:58
    colau ets una farsant, se't nota d'una hora lluny, que estàs molt desesperada, clar tu només pots utilitzar el nom de manuel vals, no

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa