Colau, sobre l’absolució de Trapero: “Espero que s’estengui i surti la gent de la presó”

L'alcaldessa espera una desjudicialització "el més aviat possible"

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha celebrat aquest dimecres l’absolució del major dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero. “Ja vam dir en el seu moment que ens semblava fora de lloc en general la judicialització i que s’empresonés a la gent”, ha dit Colau. Ha lamentat el “calvari” i el “patiment” que ha hagut de passar Trapero però també s’ha referit indirectament als líders independentistes presos.

“Espero que s’estengui en general, que surti la gent de la presó, que hi hagi una desjudicialització el més aviat possible i puguem tornar la política al terreny de la política”, ha assegurat.

Hores abans el tinent d’alcaldia Albert Batlle (PSC) i exdirector de la policia catalana també ha celebrat la sentència absolutòria i ha dedicat paraules d’elogi a Trapero i a la intendent Teresa Laplana. La nit anterior l’exconseller d’Interior i cap de llista empresonat de JxCat a Barcelona Joaquim Forn va pronunciar-se sobre la decisió judicial, que considera que “obren encara més dubtes sobre la sentència del Suprem” que va condemnar per sedició als líders independentistes.

Més informació

Comentaris

    mala peça 22/10/2020 10:47 am
    la frau kolau com a comunera que diu que és, però que a perdut tots els seus principis, per acceptar els vots gratuïts del manuel vals, no té cap credibilitat. Sobretot amb una qüestió com aquesta.

Nou comentari