Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Batlle felicita Trapero i Laplana per l’absolució: “No mereixien el calvari”
  • CA

El tinent d’alcaldia de Seguretat i Prevenció de l’Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle (Units per Avançar), ha felicitat l’exmajor dels Mossos d’Esquadra Josep Lluís Trapero per l’absolució. Una filtració de la sentència la nit de dimarts ha fet públic abans d’hora que el tribunal de l’Audiència Nacional ha decidit absoldre Trapero dels delictes de què se l’acusava per l’1-O.

Batlle va ser director general dels Mossos d’Esquadra i ha volgut felicitar també a la policia catalana per la decisió de l’Audiència Nacional. “I una forta abraçada a vostè, a la seva dona i filla i a tots els bons amics que amb vostè han patit aquesta situació”, ha dit Batlle en una piulada.

Un cop confirmada la sentència absolutòria, dimecres al matí, Batlle ha fet declaracions en persona a la premsa en suport a Trapero, la intendent Teresa Laplana i la cúpula d’Interior jutjada. El cinquè tinent d’alcalde ha assegurat que la decisió judicial és “una magnífica notícia”. “Ha quedat demostrat el comportament absolutament impecable dels responsables policials en les jornades de la tardor del 2017”, ha dit Batlle, que ha remarcat que personalment se n’alegra molt.

L’exdirector general de la Policia ha insistit que Trapero i Laplana “són dos grans policies” que “amb tota seguretat no mereixien el calvari que han hagut de passar”. Batlle no ha volgut valorar el fons de la sentència, que ha explicat que caldrà estudiar amb deteniment abans de treure’n conclusions, però sí que ha apuntat que durant el judici, al que va fer de testimoni, ja va tenir la impressió “que les coses o anirien bé o anirien molt bé”. El tinent d’alcalde ha dit que les coses “s’han fet molt bé” i que els ara absolts han tingut “una magnífica defensa”.

Més notícies
El tinent d'alcaldia de Seguretat i Prevenció, Albert Batlle, atén els mitjans / @albert_batlle_b
Batlle aplaudeix la macrooperació al Raval: “Dona confiança a la ciutadania”
Notícia: Batlle aplaudeix la macrooperació al Raval: “Dona confiança a la ciutadania”
Comparteix
El tinent d'alcaldia de Seguretat i Prevenció posa en relleu la col·laboració entre cossos policials
El tinent d'alcaldia, Albert Batlle, en imatge d'arxiu / Jordi Play
Batlle: “Amb la Policia Nacional les relacions mai havien estat tan bones com ara”
Notícia: Batlle: “Amb la Policia Nacional les relacions mai havien estat tan bones com ara”
Comparteix
El tinent d'alcaldia de Seguretat aclareix que està "absolutament en contra" de "qualsevol col·lectiu que organitzi ocupacions"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa