Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau sent “vergonya aliena i indignació” per la reacció de Sánchez a la fugida del rei emèrit
  • CA

Les paraules del president espanyol, Pedro Sánchez, sobre la fugida de Joan Carles I fora d’Espanya no han agradat als comuns. L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha dit en una piulada que sentia “vergonya aliena i indignació”. “Un ex cap d’estat presumptament corrupte ha fugit del país i el president es limita a dir que que bé que se n’hagi anat i que les converses són confidencials. Vergonya”, ha reblat.

L’alcaldessa ha començat la seva piulada dient que “decepció és poc” per dir el que sentia després d’escoltar les paraules de Sánchez. “La gent passant gana i l’emèrit de recés daurat”, ha reblat. Aquesta piulada l’ha fet com a resposta a una altra d’anterior.

En aquesta piulada anterior Colau ja havia dit que li generava “molt d’interés” el que podia dir Pedro Sánchez. A la piulada ha preguntat directament si la Casa Real havia acordat o no amb el govern espanyol la fugida de Joan Carles I. “En política, com a la vida en general, cadascú ha d’assumir els seus actes i respondre per ells”.

Hores abans, la mateixa alcaldessa havia demanat jutjat el rei emèrit i que es fes un referèndum sobre la monarquia espanyola. El president de la Generalitat, Quim Torra, li ha areplicar que això depèn d’ella perquè la seva formació política forma part del govern estatal

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa