Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau nega que la família del motorista mort hagi demanat retirar els bloc de formigó

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha desmentit rotundament que la família del jove motorista mort en el polèmic accident del carrer Balmes hagi demanat la retirada dels blocs de formigó de la ciutat, tal com va anunciar l’advocat Daniel Vosseler, que assegura que el seu despatx porta la seva defensa. “No sé qui és l’advocat de la família”, ha etzibat Colau en una entrevista amb Gemma Nierga. “He estat en contacte directe amb la família i no m’han dit res d’això”.

Colau ha reconegut que la investigació de l’accident encara està oberta i que no se sap què va provocar la mort del jove motorista. “La causa de l’accident va ser el cotxe, però la causa de la mort no la sé perquè hi ha una investigació en marxa”, ha insistit. Tot i això, l’alcaldessa ha explicat que durant les seves converses amb la família del jove li han dit que els “sembla horrible” que s’estigui utilitzant la seva tragèdia amb finalitats partidistes.

Encara que Colau asseguri no saber qui és, Vosseler és un vell conegut de l’Ajuntament de Barcelona. El seu despatx és conegut per representar taxistes i per haver presentat una denúncia contra els blocs de formigó que va motivar una investigació de la fiscalia. El ministeri fiscal va acabar arxivant-la. Vosseler també va concórrer a les eleccions municipals del 26 de maig de l’any passat i va ser l’advocat de la plataforma d’afectats per la superilla del Poblenou.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa