Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau demana no criminalitzar les festes arran dels aldarulls

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha titllat de “delinqüents” als autors dels actes vàndalics i robatoris comesos enmig dels macrobotellots multitudinaris del cap de setmana. Colau s’ha expressat així durant el ple municipal d’aquest dimecres, en resposta a un prec del grup municipal de Junts per Catalunya.

Colau ha manifestat que els aldarulls i els incidents succeïts durant la Mercè són una “situació complexa” que implica diverses administracions i ha recordat que “la policia ja ha fet desenes de detencions”. L’alcaldessa ha demanat no culpabilitzar les festes i ha assenyalat que s’ha d’intervenir a partir d’una “mirada complexa”. “No és un fenomen nou ni exclusiu de Barcelona, ha estat passant a tot Catalunya”, ha subratllat.

Per la seva banda, el regidor de Junts Jordi Martí ha carregat contra Colau, a qui ha assenyalat per ser la “màxima responsable” de tot allò que passa a la ciutat. A més, li ha retret que no s’hagi “responsabilitzat” de res del que va passar els darrers dies. “Vol dir que no té res a veure el que ha fet el seu govern en els últims sis anys?”, ha afegit.

Colau ha subratllat que es treballa perquè no es repeteixin escenaris similars en un futur i ha afegit que els incidents van ser “difícils de preveure”. A més, ha felicitat els Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Urbana i el tinent d’alcaldia de Seguretat, Albert Batlle, per estar “pendent” en tot moment dels altercats.

Més notícies
Joves en direcció al botellot de la platja del Bogatell de Barcelona durant la Mercè / ACN

La dreta salva Colau i Collboni de la reprovació pels macrobotellots

Notícia: La dreta salva Colau i Collboni de la reprovació pels macrobotellots
Comparteix
PP, Cs i Barcelona pel Canvi han repartit culpes pel fracàs del dispositiu durant de la Mercè
Brutícia a l'Eixample / JxCat

L’oposició treu l’artilleria contra Colau: “La ciutat està més bruta que mai”

Notícia: L’oposició treu l’artilleria contra Colau: “La ciutat està més bruta que mai”
Comparteix
El govern municipal accepta crear una figura de coordinació per millorar la neteja a Barcelona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa