Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau convida Feijoó a una escola de Barcelona perquè conegui la immersió
  • CA

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha reaccionat contra les afirmacions del president del PP, Alberto Núñez Feijoó, que ha assegurat aquest dijous que a les escoles catalanes es practica un “apartheid” lingüístic que, segons la seva opinió, fa que els infants “no poden tenir coneixement del castellà a les aules”. En un missatge a les xarxes socials, la dirigent dels comuns ha titllat l’opinió del líder popular de “disbarat” i s’ha ofert per convidar l’expresident de la Xunta de Galícia a visitar un col·legi de la capital de Catalunya per adonar-se que està equivocat.

“Convido al senyor Feijoó a visitar alguna de les escoles de Barcelona perquè descobreixi que el que ha dit és un disbarat”, ha difós Colau a través dels comptes que manté actius a les xarxes socials, un canal en què l’alcaldessa acostuma a vehicular alguns dels missatges amb més càrrega política. Colau ha opinat que “només hi ha dues explicacions” per entendre l’opinió que Feijoó ha expressat en una entrevista a Onda Cero i que ha rebut un allau de crítiques de representants de diferents forces polítiques. “O és un ignorant, o és un mentider”, ha resolt Colau.

Menys declaracions “incendiàries”

L’alcaldessa ha aprofitat el mateix missatge en què ha carregat contra el successor de Pablo Casado al capdavant de la primera força política conservadora espanyola per reclamar més inversió per a l’educació pública. “El que necessiten le escoles, mestres, alumnes i la comunitat educativa són més recursos, no declaracions absurdes i incendiàries”, ha postulat Colau davant de la polèmica que Feijoó ha desencadenat.

A banda, Feijoó també ha opinat aquest dijous que el castellà “podria estar en perill a Catalunya”. A més, ha dit que la segregació a les escoles catalanes és real i, per tant ha instat al president del govern espanyol, Pedro Sánchez a recórrer el decret sobre el català que ha aprovat la Generalitat. Tot i això, el líder del PP ha lamentat que hauran de ser els populars qui recorrin perquè l’executiu de Pedro Sánchez “se sent còmode amb l’incompliment de la llei en una part del territori”.

Més notícies
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz-Ayuso / Arxiu
Ayuso diu que a la Barcelona de Colau es va en “burra”
Notícia: Ayuso diu que a la Barcelona de Colau es va en “burra”
Comparteix
La presidenta madrilenya ataca l'alcaldessa per defensar les VTC i la liberalització del taxi
Públic durant un concert al Primavera Sound, el 31 de maig del 2019 / ACN
Colau ofereix un acord al Primavera Sound perquè s’hi quedi 4 anys més
Notícia: Colau ofereix un acord al Primavera Sound perquè s’hi quedi 4 anys més
Comparteix
L'Ajuntament ofereix que el festival segueixi al Fòrum després d'una nova amenaça del festival de marxar-se
tensió a la Gran Via per un tall de mestres ACN
Tensió entre conductors i mestres per un tall de trànsit al túnel de les Glòries
Notícia: Tensió entre conductors i mestres per un tall de trànsit al túnel de les Glòries
Comparteix
Una protesta de mestres ha tallat la Gran Via de Barcelona durant mitja hora, dificultant la circulació al túnel de les Glòries
Estat en què va quedar el cotxe del regidor del PP Josep Bou, després de patir un incendi / Cedida
Els Mossos conclouen que el cotxe de Bou va cremar per una avaria fortuïta
Notícia: Els Mossos conclouen que el cotxe de Bou va cremar per una avaria fortuïta
Comparteix
Dirigents constitucionalistes van donar per fet que es tractava d'un atemptat deliberat malgrat que la primera hipòtesi policial ja ho descartava

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa