Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau exigeix una rectificació a l’ABC per barrejar futbol i manters en un article “racista”
  • CA

L’alcaldessa Ada Colau ha sortit al pas d’un article de Salvador Sostres al diari ABC en el qual s’arriba a comparar la jove promesa del Barça, Ansu Fati, amb la situació dels manters de Barcelona quan han de fugir de la Guàrdia Urbana. “Tot el meu suport”, ha expressat Colau, per al jugador culer. i ho ha fet extensiu “a tots els joves anònims als què la caverna caricaturitza i estigmatitza pel seu color de pell”. En aquest sentit, ha acabat reclamant a l’ABC que demani perdó: “Rectifiqueu el vostre racisme i demaneu disculpes”.

L’article de Sostres, a més, tenia poca connexió amb la realitat. Al text de l’ABC assegura que Ada Colau troba que els delinqüents són els policies i no els manters i que, per aquest motiu, els venedors ambulants ja no havien de córrer per la ciutat. Una consideració que queda totalment allunyada de la política liderada pel govern de Colau l’estiu passat, quan es va prohibir l’activitat dels manters durant el dia a la ciutat. Allò va propiciar situacions complicades com persecucions de manters que havien de fugir per la ronda Litoral o detencions polèmiques a la Rambla.

Així i tot, el cas de l’article de Sostres s’ha fet tan gran que fins i tot el Barça ha anunciat que demandarà la capçalera madrilenya.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: mala peça a octubre 22, 2020 | 10:45
    mala peça octubre 22, 2020 | 10:45
    està bé que la frau kolau es preocupi pel racisme, ara acceptar els vots gratuïts del manuel vals, diguem que li fan perdre credibiliatat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa