Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La fugida d’un grup de manters obliga a tallar la Ronda Litoral
  • CA

Un grup de manters ha fugit a peu pels túnels de la Ronda Litoral, que ha calgut tallar en tots dos sentits pel perill d’atropellament. Els fets han tingut lloc al voltant de les 17 hores i la circulació s’ha restablert poc després. Ha afectat afectant les sortides 20, 21 i 22 de la ronda. Els venedors ambulants fugien d’un operatiu dels Mossos d’esquadra i la Guàrdia Urbana contra el top manta al Maremagnum i haurien entrat a la via ràpida a l’altura de la Barceloneta.

No s’han produït detencions ni ferits, han detallat fonts municipals. El material requisat a la batuda encara no s’ha comptabilitzat. El moll del Maremagnum és un dels nous punts de venda al carrer, d’ençà que un dispositiu policial permanent impedeix el top manta al passeig Joan de Borbó.

Diversos ciutadans que circulaven per la ronda han publicat a Twitter fotografies dels manters caminant pels vorals, carregats amb els farcells de productes a l’esquena, i de les cues de vehicles a causa del tall de trànsit. Un dels conductors ha pogut gravar també com un dels manters pujava a un cotxe que l’havia anat a buscar, al carril oposat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa