Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau situa els punts estrella del mandat deixant fora la superilla

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, no considera que la superilla de l’Eixample sigui el gran projecte del seu mandat. Així ho ha assegurat en una entrevista a eldiario.es publicada aquest dissabte, on ha negat que els quatre eixos verds i la transformació del carrer de Consell de Cent hagin estat els punts “estrella” d’aquests darrers quatre anys al capdavant del consistori barceloní.

En contrapartida, Colau ha situat el pla de barris dotat amb 350 milions d’euros com una de les grans mesures impulsades pel seu govern per poder arribar a les zones de les ciutats més vulnerables i també ha destacat la importància de les superilles que s’han potenciat més enllà de l’Eixample, en espais com la Marina de la Zona Franca o Sant Andreu. “Tenim un model per a tota Barcelona i els seus 73 barris perquè mai més hi hagi barris de primera i de segona”, ha remarcat la batllessa, que s’ha situat com l’única garantia que les polítiques progressistes es mantinguin a la ciutat, posant en valor el govern de coalició amb el PSC i els pactes amb ERC.

Preparat l’informe que permetrà regular els lloguers a tota la ciutat

En aquesta mateixa entrevista, la líder de Barcelona En Comú ha explicat que Barcelona ja té preparat l’informe que acredita que la ciutat és una zona amb un mercat de l’habitatge tens i pot aplicar la nova llei aprovada al Congrés espanyol per regular els lloguers. “Barcelona serà la primera a aplicar (la nova llei) amb la màxima ambició”, ha assegurat Colau, que ha remarcat que la voluntat és que “tots els barris” puguin regular els lloguers. “Ja tenim els deures fets“, ha dit, remarcant que durant anys “s’ha posat la catifa vermella a l’especulació” i que calia una regulació per “frenar les pujades abusives”. L’Ajuntament enviarà l’informe al Govern tan bon punt la nova llei entri en vigor.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: colau no gràcies a abril 29, 2023 | 18:06
    colau no gràcies abril 29, 2023 | 18:06
    colau ha destrossat la ciutat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa