Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Celestino Corbacho abandona la política perquè es jubila
  • CA

El regidor de Cs a l’Ajuntament de Barcelona, ​​Celestino Corbacho, ha anunciat aquest dimarts durant la comissió d’Ecologia i Urbanisme que es jubila i deixarà les seves responsabilitats al consistori aquest setembre, ha informat l’agència Europa Press.

“Aquesta renúncia és una decisió personal, però, sobretot, una promesa a la meva dona que abans del 14 de novembre, que és el meu aniversari, jo deixaria les meves responsabilitats polítiques i institucionals”, ha expressat el també exalcalde de L’Hospitalet de Llobregat.

Alhora, ha manifestat que sempre recordarà aquest període per haver tingut l’honor de compartir-lo “amb persones compromeses amb el municipalisme”.

“Per ‘streaming’ no us seguiré”, bromeja

“Jo us seguiré amb interès, però amb l’interès del que ja no té responsabilitat ni institucional ni política. Per ‘streaming’ no us seguiré, ja us ho podeu imaginar”, ha fet broma.

Després del seu pas per l’alcaldia de l’Hospitalet, Corbacho va ser nomenat ministre de Treball durant el mandat socialista de José Luis Rodríguez Zapatero i va entrar com a regidor a l’Ajuntament de Barcelona sent el número tres de la llista de Ciutadans encapçalada per Manuel Valls per a les eleccions municipals de Barcelona.

Corbacho ha militat la major part de la seva vida política al PSC, on va ser membre de la Comissió Executiva i Secretari de Política Local i Territorial. També va formar part del Comitè Federal del PSOE.

En el seu lloc entrarà Noemí Martín com a regidor, que actualment és consellera de Cs al districte de Nou Barris i va ser la número vuit a la coalició electoral.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Català a setembre 21, 2022 | 07:31
    Català setembre 21, 2022 | 07:31
    Aquell que, de tan socialista que era, va anar a parar a C's. Bon vent i barca nova.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa