Carina Mejías proposa obrir un debat sobre la il·legalització de l’ANC i Òmnium

Ho ha suggerit després que es presentés la iniciativa d'eliminació de la Fundació Francisco Franco

La líder de Ciutadans a l’Ajuntament, Carina Mejías, ha proposat aquest migdia obrir el debat sobre la il·legalització d’ANC i Òmnium ja que s’ha presentat una iniciativa per eliminar la Fundació Francisco Franco, segons ha informat Europa Press. Mejías ha considerat que les entitats independentistes “van contra els principis democràtics i constitucionals”.

[r:1]

Ha apostat per incloure en el debat altres entitats que “blanquegin terroristes”, com creu que fan Òmnium i ANC. “Si s’ha d’obrir el debat sobre organitzacions que enalteixen dictadors, hi estem disposats, però també sobre altres organitzacions que no respecten els principis constitucionals”, ha declarat la líder de Ciutadans. Sobre la iniciativa d’il·legalitzar la Fundació Francisco Franco, a què no s’ha afegit el seu partit, Mejías ha assegurat que no la coneixien fins avui. 

Respecte a la celebració del ple divendres, tot i les peticions d’avançament de PDeCAT, ERC i CUP, ha criticat que “les maniobres per canviar la data responen a agendes partidistes”. També sobre el 21-D, la líder de la formació taronja a Barcelona ha atacat Colau per demanar que no es militaritzi la ciutat però no que els CDR no es manifestin. “Només he sentit que pot anar a la final d’Operación Triunfo”, ha ironitzat. 

Ha avançat que portaran al ple una proposta per millorar la seguretat a Barcelona, ​​i que preguntaran a l’alcaldessa per l’aplicació de l’Ordenança de Terrasses, després que el sector de la restauració hagi criticat l’aplicació a Ciutat Vella.

Més informació

Comentaris

  Clar 19/12/2018 4:02 pm
  I el Frente de Juventudes y de las JONS, també? I Ciudadanos com a partit falangista també o seràn els propers liders del Glorioso Movimiento Nacional?
  nomejias 19/12/2018 4:17 pm
  a tu t'haurien d'l·legalitzar una franquista de cap a peus, que és una fracassada, i que a les seves ultimes a de xerrar per fer-se veure. Tu t'has sentit, saps el que significa democràcia
  Exit 19/12/2018 4:34 pm
  I tant, on vas a parar. Pero sobretot que no toquin la Fundació Francisco Franco. Fins quant?
  Mar 350 19/12/2018 5:53 pm
  Tota aquesta gent amb pares o parelles franquistes, son tots iguals. Tant es l'Arrimadas com la Mejias: Colons.
  JAC 19/12/2018 7:43 pm
  Sería necesario ilegalizar a los fascistas de Cs
  Fran BCN 19/12/2018 8:48 pm
  I de pas perquè no us ilegalitzeu vosaltres?
  Adriano1967 20/12/2018 5:09 am
  Una impresentable vividora de la política.
  Vvv 20/12/2018 12:58 pm
  Jo més aviat proposaria la il·legalització de Ciudadanos per incitació a la violència, com va fer ahir una dels seus membres, Inés Arrimadas. A més de tota l'estratègia que estan seguint per a provocar l'enfrontament civil entre catalans. Denúncia per incitar el terrorisme i il·legalització. Ja aprofitaríem, per a il·legalitzar la banda criminal del PP, màxima expressió de la cleptocràcia.
  Andrea 20/12/2018 4:45 pm
  Proposo obrir un debat sobre la il·legalització de partits que no condemnent el franquisme, els feixistes, com C's, PP i Vox. Són partits autoritaris, repressius i manipuladors de masses. Un perill públic. S'harien de portar tots aquesta colla a al tribunal de drets humans.

Nou comentari