Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aquesta és la cara coneguda que protagonitza l’anunci de campanya de Colau

El reputat actor nascut a Barcelona, Eduard Fernández, protagonitza l’anunci de campanya de Barcelona en Comú, el partit liderat per l’alcaldable a les municipals i actual alcaldessa, Ada Colau. Un anunci en el qual Colau també apareix i que es podrà veure cada dia per televisió a partir de demà, dia en què comença oficialment la campanya electoral del 28M.

En aquest anunci, Fernández interpreta el paper d’un ciutadà que va explicant diverses accions polítiques que no van tenir una bona rebuda en un bon inici, però que han acabat sent acceptades per la ciutadania. De fet, el primer exemple que posen és la prohibició de deixar de fumar a l’interior dels centres sanitaris. Seguint amb aquesta idea, l’espot publicitari també parla de les superilles com una mesura que “al principi va costar”, però que ara ha tingut una bona acceptació de la població de la capital catalana: “Sovint t’adones que és bo quan deixa de ser nou”, afirma.

L’anunci, de poc més d’un minut i mig de durada, també té espai per fer un repàs a algunes fites socials històriques que van tenir lloc a la ciutat, com la vaga de la Canadenca que va suposar l’inici de les jornades laborals de vuit hores. També recorda la primera gran manifestació pels drets del col·lectiu LGTBIQ+ a l’Estat, que també va tenir lloc a Barcelona, i fa una menció a les dues grans transformacions urbanístiques que ha viscut la ciutat comtal: la creació de l’Eixample al segle XIX i la reestructuració de la ciutat del 92 en el marc dels Jocs Olímpics.

L’aparició de Colau

Després del primer minut de vídeo conduït per Fernández, l’actor barceloní cedeix el testimoni a l’alcaldessa Ada Colau, que destaca les inversions que han fet en barris i habitatges de la ciutat per “poder passejar i respirar” i “tenir un aire més net i fer una ciutat millor pels nens i les nenes, per a les persones grans i per a tothom”. Aquest espot publicitari s’emmarca dins la campanya de Colau que porta per lema “Barcelona obre camí”. “Ja qui vol tornar enrere, nosaltres volem seguir endavant”, conclou Colau.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa