Bou dona un ultimàtum a Colau per retirar els llaços que pengen del cablejat elèctric

El candidat amb el suport del PP diu que si no se n'encarrega l'alcaldessa, ell mateix trucarà als serveis municipals perquè retirin la simbologia

Josep Bou li ha declarat la guerra als llaços grocs que ocupen espai públic de Ciutat Vella. En un comunicat, el candidat del PP per a les eleccions del 26 de maig ha instat l’alcaldessa Ada Colau a retirar la simbologia per “complir amb la neutralitat de l’espai públic”. Segons l’advertència de Bou, els llaços estan col·locats “a llocs sense permís des de fa setmanes”, com el cablejat elèctric que uneix edificis, i això mostraria “el passotisme i inacció del govern de Colau”

L’empresari que opta a entrar a l’Ajuntament, a més, assegura que si l’alcaldessa no se n’ocupa, ell mateix trucarà els serveis municipals perquè els retirin. “Prou d’assenyalar els espais públics amb símbols partidistes que divideixen als barcelonesos”, ha comentat, en referència als llaços que protesten per la situació d’empresonament dels líders independentistes. Segons apunta Bou, els principals carrers on es poden trobar aquests elements són els carrers de Sant Honorat, Paradís, Arlet, Salomó Ben Adret, Hospital i Sant Pau.

També ha insistit a dir que el llaç groc “no ha de tornar mai més a la façana de l’Ajuntament, ni a la Generalitat” quan quedi enrere el període electoral, que és el motiu pel qual han quedat prohibits aquests símbols per la Junta Electoral Central. 

Més informació

Nou comentari