Batlle ofereix la seva confluència als alcaldes del PDeCAT “tips de les interferències de Puigdemont”

El regidor diu ara que abandonarà l’Ajuntament si es presenta a les eleccions

El dirigent d’Units per Avançar i tinent d’alcalde de Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, s’ha dirigit als alcaldes del PDeCAT “tips de les interferències de Carles Puigdemont” per oferir-los participar en la confluència del catalanisme que vol encapçalar de cara a les pròximes eleccions. En una entrevista a Ràdio4, Batlle s’ha referit als alcaldes que han signat el manifest de suport a la direcció de David Bonvehí, que està en contra de la dissolució dins d’un nou partit.

“Hi ha bons gestors. Alcaldes que han fet una bona feina als seus municipis i que coneixen el territori”, ha dit per després manifestar que veu amb “perplexitat” la situació en l’espai de JxCat. “Més enllà del tema independentisme, han estat gestors eficaços. En un moment determinat amb aquesta gent també podem participar en aquest tipus de confluència”, ha afirmat Batlle referint-se al més d’un centenar d’alcaldes del PDeCAT que han signat el manifest.

Pel que fa a la polèmica sobre la sèrie emesa per TV3 ‘Drama’ i les declaracions de la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, Batlle les ha considerat un “error descomunal” i argumentant que la llengua “no ha de ser mai font de divisió”. “Declaracions com les de Vilallonga perjudiquen l’objectiu del procés de normalització de la llengua”, ha afegit.

Abandonarà l’Ajuntament

Batlle ha assegurat que abandonarà l’Ajuntament de Barcelona si finalment es presenta a les eleccions catalanes. El regidor ha preferit recular i evitar un conflicte amb el primer tinent d’alcaldia i company de coalició, Jaume Collboni, que havia expressat la seva disconformitat amb el fet que Batlle encapçalés una candidatura a les catalanes mentre seguia sent regidor. “En el moment que faci el pas per integrar-me en una candidatura, deixaré les meves responsabilitats a l’Ajuntament”, ha dit.

Fa tot just un parell de dies el mateix Batlle va respondre en una roda de premsa que no veia incompatible ser regidor i presidenciable i va dir que en política s’ha de permetre “que la gent pugui fer més d’una activitat”. El regidor de Seguretat va afegir que hi ha regidors actualment al ple de Barcelona que són alhora diputats del Parlament i que estan igual de compromesos amb la vida de la ciutat que la resta.

Comentaris

  Llibertat per als presoners polítics 01/07/2020 10:05 am
  N'hi ha que n'estem tips d'Espanya... i dels seus supportters de pa sucat amb oli.
  L'OBSERVADOR ASTURAT 01/07/2020 10:15 am
  El Psc "sucursal colonial" del PsoE (Federal y Republicano??), Comuns y otros partidos supuestamente "progres". Estan escribiendo las páginas más "Negras y Vergonzosas" de su historia, con su reiterada y entusiasta "Pleitesía Blanqueadora" al Deep State Ñ (NeoFranquista-Borbónico), y a sus partidos más afines, con los que quedan plenamente homologados./ !Qué vergüenza e ignominia!!!
  copal bot 01/07/2020 10:20 am
  Tenim un únic MHP és Carles Puigdemont com legítim president al exili, la resta sobra del tot. Només el poble salva al poble.. ll*ll
  Airam 01/07/2020 11:00 am
  Nou règim i reducció de mandat. No volem botiflers ni col.laboradors dels opressors VIA FORA !!!
  De Roquetes vinc 01/07/2020 11:56 am
  Fas tard, noi. La Pasquala, l'Espadaler, el Pixeta i fins i tot C's ja els han passat oferiment.
  Ricard 01/07/2020 1:13 pm
  Batlle vol un partit que per definir-se ha d'explicar contra que o qui està. Em recorda Trump O la Falange de l'as JONS...
  VES A CAGAR 01/07/2020 2:45 pm
  INUTIL
  Llibertat per als presoners polítics 01/07/2020 4:21 pm
  El Sr Batlle va poder comprovar com fins i tot als catalans "moderats" com ell (és a dir annexionistes equidistants o autonomistes) son també "enemics" per als xovinistes espanyols obstinats. El Sr Batlle durant la farsa del judici al Major Trapero, es va referir al nostre país com a "país", d'una forma planera i normal, mentre que el fiscal representant del lawfare espanyol li va retreure amb sornegueria si es referia a Catalunya quan deia "país". Ja ho té això d'ésser botifler, per als catalans resulta molt complicat complaure l'amo espanyol. Des del poder espanyol mai se'n refien dels catalans "que ejercen", sembla mentida que alguns no n'aprenguin mai de la llarga història de més de 300 anys... Espanya a sobre sí que és molt més que una "interferència" i que una mala peça al teler, per als catalans.

Nou comentari