Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Collboni avisa Batlle: és “incompatible” ser regidor i presidenciable
  • CA

El primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, el socialista Jaume Collboni, ha enviat un missatge clar a Albert Batlle en relació amb les intencions del regidor de Seguretat de presentar-se a les eleccions a la Generalitat. Collboni considera que el càrrec de regidor de Seguretat “no és compatible” amb anar de cap llista d’una futura coalició entre Units per Avançar –ara aliats del PSC a Barcelona– amb el futur Partit Nacionalista de Catalunya que estan posant en marxa Marta Pascal i Carles Campuzano.

El dirigent socialista ha assegurat que “respecta” plenament els plans de futur de Batlle, però li ha demanat rapidesa a l’hora de decidir el seu futur i ha confiat que tot estarà aclarit abans de l’agost. De les paraules de Collboni es desprèn que, si el regidor vol mantenir les seves aspiracions de liderar un partit catalanista moderat, haurà de deixar el seu càrrec a l’Ajuntament, a on va arribar ara fa un any per redreçar la política de seguretat de la ciutat.


“Barcelona és prioritària i incompatible amb tenir responsabilitats i un enfocament polític que vagi més enllà de la ciutat”, ha dit Collboni. El líder del PSC ha afegit que la decisió d’Units per Avançar de buscar altres aliances és “legítima”, però ha assegurat que el seu partit no té la mateixa estratègia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa