Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Batlle critica la “desatenció” amb Sarrià-Sant Gervasi durant el mandat passat
  • CA

El tinent d’alcaldia de Seguretat i regidor de Sarrià-Sant Gervasi, el socialista Albert Batlle, ha criticat la “desatenció” que segons ell va patir el districte durant el passat mandat. En una entrevista amb Línia Sarrià, Batlle considera que per compensar haurà de “trepitjar molt carrer”. També ha garantit als veïns que podrà compaginar sense problema la seva tasca de regidor del districte amb la tinença d’alcaldia de Seguretat.

“Pel que fa a la meva presència i a l’interès pels temes del districte, per descomptat que els veïns hi poden comptar”, ha dit. El passat mandat Sarrià-Sant Gervasi va ser un districte especialment volàtil, ja que va tenir fins a tres regidors: primer ho va ser Gerardo Pisarello (BComú), que seria rellevat per Daniel Mòdol (PSC) i per últim Jaume Asens (BComú), que es va fer càrrec quan es va trencar l’acord de govern de comuns i socialistes arran del 155.

Igual que el passat mandat, el govern municipal té molt poca representació al districte. El PSC-Units per Avançar va ser la quarta força a les eleccions del 26-M. Per això Batlle ha assegurat que es reunirà amb la resta de partits per tirar endavant el cartipàs. El regidor socialista no ha volgut polemitzar amb l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, sobre si la ciutat viu o no una crisi de seguretat. “Hi ha hagut un cert interès, gairebé morbós, per part d’alguns mitjans de buscar contradiccions entre nosaltres”, ha lamentat.

Més notícies
Colau assegura que Batlle “no era conscient” d’haver parlat de “crisi de seguretat”
Notícia: Colau assegura que Batlle “no era conscient” d’haver parlat de “crisi de seguretat”
Comparteix
L'alcaldessa n'ha parlat amb el tinent d'alcaldia i intenta treure ferro a la frase | Acusa Buch de deixadesa intencionada
Foment reclama fer judicis ràpids per reduir la criminalitat a Barcelona
Notícia: Foment reclama fer judicis ràpids per reduir la criminalitat a Barcelona
Comparteix
La patronal rebutja parlar de crisi d'inseguretat, però demana mesures més contundents per frenar l'augment dels furts i els robatoris amb violència

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa