Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona Ets Tu també presenta la seva llista per a les eleccions

Barcelona Ets Tu també ha presentat la seva llista per a les eleccions del pròxim 28 de maig, segons ha avançat betevé. La formació, liderada per l’advocat Daniel Vosseler, va néixer el 2018, però no es va presentar a les eleccions municipals del 2019. Es presenta com un partit anti-Colau capaç de revertir allò que consideren que l’actual alcaldessa de Barcelona no ha fet bé.

La candidatura compta amb l’eslògan “La Barcelona que ens mereixem”, el qual va amb consonància amb el que la força política no para de defensar: vol ser un govern de gestors i no de polítics. Els 10 primers noms de la llista de Barcelona ets tu són Daniel Vosseler, Jordi Brun Sánchez, Carmen García Monclús, M. del Mar Piedra Campoy, Pilar Guinovart Massip, Francisco de Asís Romañá Surís, Susana Pujalte Gil, Joaquín Fernández Peche, Yolanda Muñoz Genovés i Albert Garrido Chafer.

A més de presentar-se com un partit anti-Colau que, tal com diu al seu espai web, vol “recuperar la il·lusió que va contagiar la ciutat l’any de les olimpíades’, també s’ha mostrat com l’alternativa a les principals forces polítiques de la ciutat. En un acte polític que el passat setembre va reunir vora un miler de persones a la plaça Puig i Cadafalch de Montjuïc, al peu de les quatre columnes, els líders de l’organització van fer una crida a combatre la “bombolla” que, segons van assenyalar, integren Comuns, PSC, ERC i Junts. Quatre partits que, tal com van afegir, “tenen segrestada” la ciutadania.

La llista completa de Colau

L’alcaldessa de Barcelona i candidata a la reelecció, Ada Colau, va anunciar el passat diumenge la llista completa que l’acompanyarà a les eleccions municipals del 28M. L’actual sisè tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat i regidor de Presidència i Pressupost, Jordi Martí, ha estat l’escollit per actuar com a “número dos” de la llista de Colau, que pretén renovar per un tercer mandat. Seguit de Martí, la tinent d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat, Janet Sanz, ocuparà la tercera posició de la llista.

Després figuren Guille López, impulsor de la iniciativa Eixample Respira; Gemma Tarafa, regidora de Salut, Envelliment i Cures; Jess González, diputada al Parlament des de 2021; Lucía Martín, regidora d’Habitatge i Rehabilitació i de Sant Andreu; Marc Serra, regidor de Drets de Ciutadania i Participació i de Sants-Montjuïc; Carolina Recio, portaveu del Districte de Nou Barris; Pau González, regidor d’Educació i de l’Eixample.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa