Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona pel Canvi creu que la cancel·lació del MWC fa “més urgent” un canvi de rumb a Barcelona
  • CA

Barcelona pel Canvi ha opinat que la cancel·lació del Mobile fa “més urgent” un canvi de rumb a la ciutat i “un gran pacte entre tots”. Al seu parer, és un “toc d’atenció” i una “pèssima notícia per les pèrdues econòmiques i de llocs de treball” que suposa. El grup de Manuel Valls demana mesures immediates per pal·liar l’efecte que la suspensió tindrà en els sectors més afectats. La notícia arriba, segons BpC, en un moment de “debilitat” de la ciutat, tenint en compte les polèmiques locals, els conflictes polítics i la “violència” dels últims anys. “La ciutat sembla caminar sola, abstreta en cercles cada cop més petits, absorbida per debats estèrils que dia a dia es tradueixen en la pèrdua d’oportunitats i llocs de feina reals”, ha conclòs.

En aquest sentit, el grup de Valls ha instat a afrontar alguns reptes que hi ha per davant, com la possibilitat d’organitzar els Jocs Olímpics d’Hivern 2030, el Mobile del 2021, la capitalitat europea de la mobilitat urbana, l’Hermitage “i altres molts projectes varats per un govern municipal ideologitzat i el llast del procés”. “Barcelona necessita més lideratge, més política real i menys ideologia”, ha reblat.

Més notícies
Una campanya de l'Ajuntament de Barcelona contra els apartaments turístics il·legals / Ajuntament
Apartur demana retirar l’augment de la taxa turística després de la cancel·lació del MWC
Notícia: Apartur demana retirar l’augment de la taxa turística després de la cancel·lació del MWC
Comparteix
L'Associació d'Apartaments turístics de Barcelona reclama la retirada per a pal·liar els efectes sobre el sector de la cancel·lació
UGT relativitza l’efecte de la cancel·lació del MWC: “L’impacte és mínim”
Notícia: UGT relativitza l’efecte de la cancel·lació del MWC: “L’impacte és mínim”
Comparteix
El sindicat posa "en entredit" l'extinció de l'ocupació perquè en les xifres d'atur d'altres anys no es veu l'efecte

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa