Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Artadi celebra que el govern municipal rectifiqui amb l’Hermitage
  • CA

La presidenta del grup municipal de JxCat, Elsa Artadi ha celebrat que el consistori hagi demanat al Port de Barcelona més temps per a estudiar el nou projecte del Museu Hermitage amb el Gran Teatre del Liceu. En una entrevista a betevé, Artadi va assegurar que es tracta “d’un intent de rectificació” del govern municipal i ho ha titllat de victòria per als defensors del projecte. “Crec que s’han trobat amb què ja no poden amagar l’evidència davant un projecte cultural com és l’Hermitage, que pot transformar tota una zona“, i ha valorat que el component turístic del projecte comportaria beneficis per a ciutat.

En preguntar-li pel president del grup municipal BCN Canvi, Manuel Valls, que ha anunciat que aviat renunciarà a la seva acta de regidor, ha dit que ell i ella són “la cara i la creu del compromís” amb la ciutat. “Va caure aquí com en paracaigudes, l’única cosa que va fer és fer possible que Colau fos alcaldessa sense haver guanyat les eleccions“, i ha assegurat que ha passat pel consistori sense pena ni glòria, en les seves paraules.

Decisió correcta

La vicepresidenta de Junts ha assegurat que sent “la satisfacció de prendre la decisió correcta” en haver rebutjat estar en el Govern per a continuar com a líder de la formació a l’Ajuntament de Barcelona, al qual ha dit que es postularà com a candidata a l’alcaldia en 2023 si les bases del partit l’avalen. Artadi, ha afirmat que va rebre una “magnífica resposta del partit” quan va expressar la seva preferència per continuar en el grup municipal, i ha esmentat concretament l’expresident Carles Puigdemont, la presidenta del Parlament, Laurà Borràs; i el secretari general de Junts, Jordi Sànchez.

Ha valorat que, en el terreny personal, aquesta decisió suposa mantenir la paraula perquè des que està en el grup municipal ha descartat tornar al Govern, i en el polític ha assegurat que és una decisió coherent i que demostra que la seva aposta perquè Barcelona és seriosa. “Hi ha una emergència governamental a Barcelona i el 2023 això hem de canviar-ho”, i en fer balanç de la primera meitat del mandat de l’alcaldessa, Ada Colau, l’ha titllat de desastre i de frenar qualsevol iniciativa social, econòmica o cultural.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa