Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Artadi demana a Colau que pressioni el PSOE perquè Forn pugui estar a l’Ajuntament
  • CA

Elsa Artadi ha demanat a l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i al líder dels socialistes, Jaume Collboni, que intercedeixin amb “el nou govern de Madrid perquè Quim Forn pugui estar a l’Ajuntament en lloc d’estar a la presó”. En una roda de premsa per valorar els resultats del baròmetre municipal, Artadi ha demanat a BComú i PSC que pressionin el PSOE, que té tots els números de revalidar el govern de l’Estat amb el suport de Podemos.

[r:1]

La número 2 de JxCat també ha celebrat que Quim Forn sigui el més ben valorat de tots els candidats que es van presentar el 26M” i ha recordat que és un “regidor de ple dret”. Preguntada per la diferència entre la bona consideració de Forn i els resultats discrets del partit a les municipals, Artadi ha assegurat que les constants traves de la Junta Electoral i del Tribunal Suprem han passat factura.

Com ja va fer aquest mateix dijous, l’exportaveu del Govern ha exigit a Colau i Collboni que “facin política” i s’afanyin per formar govern. “És urgent que es posin a treballar perquè estan més pendents del repartiment de tasques que de fer coses i l’estiu és una època clau per Barcelona”, ha etzibat. També ha retret a l’alcaldessa que pensés “més en si mateixa i en com pactar amb Valls i Collboni” que en escoltar el que volia la ciutadania, que majoritàriament es decantava per un pacte ERC-BComú.

Més notícies
Artadi critica la “lentitud” per formar el govern municipal
Notícia: Artadi critica la “lentitud” per formar el govern municipal
Comparteix
La número 2 de JxCat urgeix a comuns i socialistes que es posin d'acord per "posar en marxa mesures que la ciutat necessita"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa