Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Artadi critica les detencions d’independentistes i Cs li demana la dimissió
  • CA

La portaveu de JxCat a l’Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi, ha criticat les detencions dels nou independentistes acusats de rebel·lió i de planejar atemptats terroristes. “Vivim moments molts greus i dia a dia es van agreujant amb detencions de les quals no tenim informació”, ha dit.

La regidora de JxCat ha assegurat que estan consultant als serveis jurídics del Parlament i a diferents advocats si les declaracions de la portaveu de Cs, Lorena Roldán, després de les detencions poden tenir conseqüències legals. “Ara ja sabem a què es referia Torra amb això d”apreteu’. Què era? Apreteu el detonador d’aquests explosius?”, va etzibar Roldán.

Cs i el “comando separatista”

Poc després la presidenta del grup municipal de Cs, Mariluz Guilarte, ha demanat la dimissió d’Artadi, per les seves crítiques a la Guàrdia Civil i ha reprovat els dirigents independentistes per crispar la societat. Guilarte ha felicitat la policia espanyola per haver desarticulat el “comando separatista”.

La regidora de Cs també ha criticat l’alcaldessa, Ada Colau, per absentar-se a les festes de la Mercè i preferir “fer d’activista abans que ocupar-se de Barcelona”. Colau està Nova York participant a un cimera del clima. La seva presència a Nacions Unides li ha permès estalviar-se assistir a la missa de la Mercè, una cerimònia a la qual no ha participat des que és alcaldessa.

ERC dona suport a Artadi

Els regidors d’ERC Jordi Castellana, Eva Baró i Jordi Coronas han sortit en defensa d’Artadi i ha recordat que els tres, juntament amb Gemma Sendra, van assistir a la concentració de dilluns al vespre organitzada a la caserna de la Guàrdia Civil de Gràcia. “Jo també hi vaig anar”, ha piulat Castellana. “Només faltaria que els càrrecs electes no puguem exercir el dret fonamental a la manifestació i la protesta”.

 

Més notícies
“Tots som CDR”: protesta davant de la caserna de la Guàrdia Civil per la detenció d’independentistes
Notícia: “Tots som CDR”: protesta davant de la caserna de la Guàrdia Civil per la detenció d’independentistes
Comparteix
La mobilització vol protestar contra l'actuació policial que atribueix terrorisme i rebel·lió als arrestats la passada matinada
Bou i Valls feliciten la Guàrdia Civil per les detencions d’independentistes
Notícia: Bou i Valls feliciten la Guàrdia Civil per les detencions d’independentistes
Comparteix
El líder de Barcelona pel Canvi, a més, ha carregat contra el president Torra

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa